DSV Air & Sea AS

DSV – Global Transport and Logistics

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 90 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Freight Forwarder, Air Export

Vil du være en del av et innovativt konsern som har sustainability som satsningsområde? 

Du vil få 75 000 kollegaer på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted. Så om du er en dyktig speditør som synes internasjonal transport og logistikk er spennende, og som ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre! 

DSV har den seneste tiden hatt en formidabel vekstreise og vårt kontor i Sandnes er intet unntak. Vi opplever kontinuerlig økning i aktiviteten. For å imøtekomme dette ønsker vi oss flere som drar lasset generelt, men også flere med spisset kompetanse innen spesifikke områder innenfor frakt. På bakgrunn av dette utvider vi teamet og ser etter deg som skal være en av våre spesialister innen flyfrakt eksport.  
Vi skal altså fylle en rolle som er svært sentral i reisen mot videre suksess. Det er viktig for oss at du har erfaring med internasjonal transport og fortrinnsvis flyfrakt. Det øvrige som er viktig i vår bedrift, skal vi lære deg. Vi ser frem til å ønske velkommen en ny erfaren og motivert kollega inn i teamet.


Kan du kjenne deg igjen i dette?

 • Jeg er en god kollega, samarbeider godt og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
 • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
 • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er nysgjerrig og proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
 • Jeg har solid innsikt i internasjonal transport og logistikk. Jeg har også bred erfaring med koordinering av flyfrakt.  
 • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også godt et av de skandinaviske språkene. 
 • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.

 
I rollen som Speditør/ Freight Forwarder vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære: 

 • å opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet. 
 • å ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger.
 • å være komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy, holde roen under press og evne å ta viktige beslutninger raskt. 
 • tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt.
 • å ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser.
 • å kontinuerlig fokusere på kostnadseffektivitet i eget daglig arbeid. For å lykkes i denne rollen er det en fordel at du har erfaring med koordinering av internasjonal flyfrakt og kunnskap om internasjonal transport og logistikk. Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen og du vil kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se mulige forbedringsområder som vil bidra til utvikling. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service. 
Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!


DSV i Norge

DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 650 ansatte i Norge, hvorav ca. 120 i Air & Sea divisjonen. 
Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Sandnes, og vil være en del av et veletablert og kompetent team. 
 
Hva innebærer en karriere i DSV?
Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange. 
Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensiale. 


Så bli med oss og #forwardyourcareer

Har du spørsmål om stillingen? 

Send en epost til Marit Lorentzen (marit.lorentzen@no.dsv.com), så vil vi besvare dine spørsmål så godt vi kan. 
For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV. 
Ansettelse i DSV Air & Sea AS forutsetter godkjent bakgrunnssjekk fra Luftfartstilsynet.