DSV Road AS

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 90 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Freight Forwarder Assistant

Vår Kontinent-avdeling har et ledig vikariat som Freight Forwarder Assistant, Import.
 
Vi er på utkikk etter en person med kjennskap til international veitransport som har mulighet til å jobbe hos oss, i første omgang, gjennom sommeren.
Dette er et vikariat med mulighet for fast ansettelse.
 
Kan du kjenne deg igjen i dette?

  • Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
  • Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
  • Jeg er en god kollega og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
  • Jeg sørger alltid for at kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
  • Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker et av de skandinaviske språkene, samt engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig. 

Hvis dette er deg; da håper vi at du vil sende din søknad nå!


I rollen som Befrakter / Freight Forwarder Assistant vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære å:

  • ta eierskap til kundene og utføre daglig operasjon, inkludert planlegging, koordinering og gjennomføring av kundenes internasjonale sendinger.
  • tilsikre profesjonell håndtering gjennom hele kundens vareflyt.
  • opprettholde proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens lojalitet.
  • bidra til en sterk lagånd gjennom motivasjon og et resultatorientert perspektiv.
  • ha løpende kontakt med agenter, våre søsterselskap i utlandet samt underleverandører for å tilsikre konkurransedyktige betingelser.


Stillingen er tilknyttet vårt kontor i Vestby. 

Spørsmål om stillingen kan rettes til:
Mads Snørteland (mads.snoerteland@no.dsv.com), Manager Traffic, Road Norway eller på telefon; 916 12 404.


DSV i Norge 

DSV Road AS er en del av det dansketablerte DSV-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. 
Vi har ca. 550 ansatte i Norge, hvorav ca. 350 i Road divisjonen.  

 
Hva innebærer en karriere i DSV? 

Som medarbeider i DSV er du en del av et dynamisk, fremoverlent og uformelt miljø, hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Her møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. 
Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange.