DSV Road AS

DSV er et av de største selskapene innen transport- og logistikkindustrien. 75,000 ansatte i mer enn 80 land jobber dedikert for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet hver dag. Dette utføres via vår daglige drift og gjennom en rekke sentrale funksjoner. Hvis du har motivasjon, talent og liker å ta ansvar så vil vi gi deg den støtten du trenger for å utvikle ditt potensiale og din karriere.

Les mer på www.dsv.com

Marketing Specialist, vikariat

Er du nyutdannet til sommeren og ser etter en innholdsrik rolle i en spennende bransje hvor du kan starte arbeidskarrieren din? Da mener vi DSV er stedet for deg!

 

Hva innebærer en karriere i DSV?

I DSV er vårt mål å ha en uformell arbeidsplass preget av god atmosfære og høy trivsel. Som ansatt i DSV er du en del av et dynamisk og fremoverlent arbeidsmiljø med en helt spesiell drivkraft. Våre kolleger skal kunne kjenne på ansvar og eierskap til egne oppgaver, personlig læring og utvikling, samt at man er en del av et konsern med fokus på vekst, utvikling, kunder og ansatte.

Hos oss møtes høyt ambisjonsnivå og teamarbeid. Med kunden i sentrum til enhver tid, har vi et mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og utgjøre en forskjell - sammen. Som arbeidsgiver bryr vi oss om din karriere; enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Blir du en del av DSV har du mer enn 75.000 kolleger i over 80 land, som alle jobber i en av de best presterende bedriftene i transport og logistikkindustrien.

Lurer du på hvilken drivkraft vi snakker om?
Se THE DRIVE! 

 

Om rollen som Marketing Specialist

Vår gode kollega skal i foreldrepermisjon og vi søker derfor en energisk, lærevillig og arbeidsom medarbeider som kan fylle vikariatet i hennes fravær. Noen av arbeidsoppgavene du skal ta hånd om vil typisk være relatert til:

Digital markedsføring – fastsette mål og utarbeide digital aktivitetsplan i sosiale medier, inkl. utarbeidelse av materiell, publisering og oppfølging.

Identifisere nye muligheter for digital markedsføring gjennom benchmarking, optimalisering og best practice, samt gjennomgang av rapporter og resultater.

Kampanjer – planlegge, definere og effektuere markedskampanjer i samarbeid med stakeholders.

Betalt annonsering – planlegge, iverksette og overvåke betalte kampanjer, på henholdsvis LinkedIn og Google Ads ved behov.

Intern kommunikasjon - bistå stakeholders med produksjon og publisering av intern kommunikasjon. 

Content – bidra med å utarbeide verdiskapende innhold for aktivering på tvers av eksterne og interne plattformer.

Det er viktig å få frem at stillingen vil være innholdsrik, også utover punktene nevnt over. Du vil få erfaring med et bredt spekter av oppgaver, i tillegg til å forholde deg til et stort antall stakeholders.

 

Hvem er du?

Vi ser etter deg som gjerne er nyutdannet til sommeren. Det viktigste for oss er at du har et stort pågangsmot, er uredd og proaktiv. Du må tåle at tempo er høyt og tidsfristene av og til er korte, uten at det går utover gjennomføringsevnen din. Du evner å formidle et budskap og utfordrer oss med din kreative tenking. Det er en fordel om du har erfaring med noe grafisk arbeid.

 

Vil du vite mer?

DSV Norge er en del av det dansketablerte DSV-konsernet og består av tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions med + 600 ansatte. Road og Solutions har sine hovedkontor i Vestby, mens Air & Sea har hovedkontor på Alnabru i Oslo. Det må forventes at arbeidssted vil være både i Oslo og Vestby.

Stillingen rapporterer til Manager for Marketing & Communications i Norge, og er en del av den norske Shared Service organisasjonen.

Vikariatets varighet vil være fra 1. august 2023 til 31. juli 2024.

Ta gjerne kontakt med Karin Bakkeland-Hansen (Manager, Marketing & Communications) dersom du har spørsmål (e-post til karin.bakkeland-hansen@no.dsv.com eller telefon 996 47 996).

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet forløpende.

Les mer på dsv.com og følg oss på LinkedIn.