ECT AS

ECT AS er et av Norges største selvstendige rådgivende ingeniørfirma innenfor elektroteknikk, med fokus på energi, bygg, anlegg, industri og samferdsel. Firmaet ble etablert i 1988 og har i dag ca. 90 medarbeidere, fordelt mellom kontorene i Drammen, Hønefoss, Lysaker, Gol og Trondheim. ECT har også det største lysdesignermiljøet i Norge.

Firmaets oppdragsgivere omfatter offentlige og private byggherrer. Vi samarbeider også med arkitekter, andre rådgivere og oppdragsgivere fra skisseprosjekt til ferdig anlegg.

Våre oppdrag spenner fra prosjektledelse og byggeledelse til planlegging og detaljprosjektering av elektrotekniske anlegg innenfor energi, næringsmiddelindustri, undervisning, helse og omsorg, sykehus, skoler, næringsbygg, universiteter, veier, tunneler, jernbane, sporvei m. m .

Vår visjon: ECT - gjør andre gode!

Det er for tiden ingen ledige stillinger

Åpen søknad for deg som ønsker å jobbe i ECT AS

ECT AS er alltid på jakt etter faglig og dyktige medarbeidere som vil jobbe innenfor et av våre hovedsatsningsområder innen elektro rådgivning på:

  • Jernbane / Sporvei / Vei
  • Bygg / Anlegg
  • Industri
  • Energi
  • Lysdesign

De som vil være med å kunne forme dagen og morgendag, de som ser muligheter, er løsningsorienterte, de som brenner for faget sitt - De ønsker ECT seg!

ECT AS har som motto - GJØRE ANDRE GODE.
Med det menes at vi skal bruke vår kompetanse, jobbe effektivt og vise samarbeidsevne slik at våre kunder og samarbeidspartnere lykkes med sine prosjekter. Og DU blir god ved å gjøre andre gode!

ECT AS holder til i trivelig lokaler i Drammen, Hønefoss, Gol, Trondheim og Lysaker - hvor ønsker du å jobbe?
Vil du være med på laget til et av Norges største selvstendige rådgiver firma innenfor elektroteknikk?

Send oss en kortfattet søknad og relevant CV.