Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 100 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2017 for 124 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Teknisk kundebehandler

Elotec er i vekst! Med mange nye kunder og prosjekter har vi behov for å utvide vårt supportteam innen hovedfagene brannalarm, nødlys og kameraovervåking.

Stillingen passer for deg som er teknisk interessert, tar ansvar og er opptatt av kundetilfredshet og kvalitet, kommuniserer godt på norsk og engelsk og setter kunden i fokus. Du er interessert i å løse utfordringer og tilegne deg ny kunnskap og nye ferdigheter. Elektrobakgrunn er en fordel, men ikke et krav. Du vil få god opplæring, slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, ser vi fram til å ta imot din søknad.

Dine arbeidsoppgaver

  • Teknisk veiledning og oppfølging mot våre kunder og samarbeidspartnere.
  • Løse tekniske utfordringer per telefon og e-post.
  • Sørge for gode kundeopplevelser og tett oppfølging.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og forsikringsordninger.
  • Godt arbeidsmiljø og herlige kolleger.
  • Muligheten til å påvirke et selskap i vekst.

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Olle-Anders Dypvik, tlf 930 60 506. Henvendelser behandles konfidensielt. Søknad/CV registreres via «send søknad» knapp nederst på siden.

Søknader vurderes fortløpende, og innen 29. juni 2018

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.