Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 100 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim, Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2019 for 135 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Servicetekniker brannalarm og overvåkning

For deg som har lyst på nye utfordringer og en spennende hverdag, med gode utviklingsmuligheter.

Elotec er i vekst! Med mange nye kunder og prosjekter trenger vi teknikere til vårt team i Oslo. Stillingen passer for deg som tar ansvar og er opptatt av kundetilfredshet og kvalitet, kommuniserer godt og setter kunden i fokus. Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, nye ferdigheter, og er teknisk interessert. Du har også ett høyt ønske om å utvikle deg. Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, ser vi fram til å ta imot din søknad. Om du har Gruppe L eller S, Teknisk Fagskole eller ingeniørbakgrunn er det en fordel.

Dine arbeidsoppgaver

  • Idriftsettelser, årskontroller og servicearbeid
  • Sørge for gode kundeopplevelser og tett oppfølging
  • Tilrettelegge for kolleger og kunder

Vi tilbyr deg

  • Konkurransedyktig betingelser, firmabil og gode forsikringsordninger
  • Herlige kolleger som alle brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i vekst
  • Muligheten til å prioritere i egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Serviceleder, Olle Anders Dypvik. Telefon 93 06 05 06. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Søknad og CV sendes elektronisk via "Send søknad" knapp nederst på siden innen 16. Oktober 2020.