Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Er du kvalitetsbevisst og søker nye utfordringer?

Vi søker kvalitetsansvarlig som brenner for kvalitetssikring og har øye for detaljene.

Kvalitetssikring er et av de viktigste arbeidsområdene i Elotec som produserer og utvikler sikkerhetsprodukter innen alarm og overvåking. Vi tilstreber stadig å bli bedre i alt vi gjør, og et viktig ledd i dette er å forstå hvorfor ting går galt og gjøre tiltak for å hindre at det skjer igjen. Bedriftens kvalitetsstyringssystem er sertifisert etter ISO9001.

Er du opptatt av kvalitet og søker forståelse for hvorfor uønskede hendelser skjer, er dette jobben for deg. Du vil få anledning til å ytterlige forbedre både produkt og arbeidsprosesser på en systematisk måte. Nye sertifiseringsprosesser er startet opp blant annet innen miljøledelse, som du naturlig vil ta del i.

Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både på telefon og e-post. Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, nye ferdigheter og er teknisk nysgjerrig. Du er vant til å jobbe strukturert og systematisk med saker og dokumentasjon. Erfaring med kvalitetsarbeid er en fordel, men rett holdning betyr mest. Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Dine arbeidsoppgaver er:

  • Utføre og dokumentere kvalitetsarbeid iht. ISO9001
  • Håndtere avvik, analysere rotårsaker og gjøre tiltak
  • Revidere interne prosesser
  • Følge opp eksterne revisorer som gjennomfører fabrikkontroll

 

Vi tilbyr deg:

  • Gode lønns- og forsikringsbetingelser
  • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i sterk vekst
  • Muligheten til å prioritere i egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale, kontakt produkt- og kvalitetsleder Kristian Kleven på telefon: 905 15 266.

Søknader vurderes fortløpende, og innen 19. mai 2021. 
Søknad/CV registreres elektronisk, via søkeknappen nederst. 
Alle henvendelser behandles konfidensielt

 

OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.