Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Brenner du for ny teknologi og innovasjon? Elotec FoU team vil ha deg.

Vi søker teknisk utvikler til vår FoU-avdeling som ønsker å bidra i utviklingen av banebrytende radarteknologi innen helse- og velferd.

Elotec har mange spennende utviklingsprosjekter, i tillegg til produkter innen brannalarm og overvåking jobber vi med utvikling av Elotec EloCare radarteknologi for bruk innen helse- og velferd. Teknologien kan måle vitale parameter hos mennesker og dyr, det er kun fantasien som setter begrensninger til bruk.

Synes du det er gøy med innovasjon og løse morgendagens utfordringer er dette jobben for deg. Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, nye ferdigheter, og er teknisk nysgjerrig. Du har også et høyt ønske om å utvikle deg.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen ser vi fram til å motta din søknad. Nyutdannede med Bachelor eller Master innen relevante tekniske fag oppfordres også til å søke. Du bør ha bakgrunn innen elektro/elektronikk eller andre tekniske fag. Relevant erfaring, kunnskap og interesse kan vurderes så vel som formell utdannelse. Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Dine arbeidsoppgaver er:

  • Prosjektstyring og prosjektoppfølging
  • Forskning, utvikling, design og dokumentasjon
  • Teknisk / mekanisk tegning
  • Systematisk testing, feilsøking og kvalitetssikring
  • Kontakt og oppfølging med utviklingspartnere


Vi tilbyr deg:

  • Gode lønns- og forsikringsbetingelser
  • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i sterk vekst
  • Muligheten til å prioritere i egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale, kontakt avdelingskoordinator Ole Grendal på telefon: 975 21 290.

Søknader vurderes fortløpende, og innen 19. mai 2021. 
Søknad/CV registreres elektronisk, via søkeknappen nederst. 
Alle henvendelser behandles konfidensielt

OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.