Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Vil du sikre kvaliteten i en trøndersk teknologibedrift?

Vi søker kvalitetsansvarlig som brenner for kvalitetssikring og har øye for detaljene.

Kvalitetssikring er et av de viktigste arbeidsområdene i Elotec som produserer og utvikler høyteknologiske sikkerhetsprodukter innen alarm og overvåking. Vi tilstreber stadig å bli bedre i alt vi gjør, og et viktig ledd i dette er å forstå hvorfor ting går galt og gjøre tiltak for å hindre at det skjer igjen. Bedriftens kvalitetsstyringssystem er sertifisert etter ISO9001.

Vi trenger dine detaljfokuserte øyne som er opptatt av kvalitet og som vil vite hvorfor uønskede hendelser skjer. Du får jobbe med både produkter og ulike prosesser i Elotec på en systematisk måte.

Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både på telefon og e-post. Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, nye ferdigheter og er teknisk nysgjerrig. Du er vant til å jobbe strukturert og systematisk med saker og dokumentasjon. Erfaring med kvalitetsarbeid er en fordel, men rett holdning betyr mest. Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Dine arbeidsoppgaver er:

  • Utføre og dokumentere kvalitetsarbeid iht. ISO9001
  • Håndtere avvik, analysere rotårsaker og gjøre tiltak
  • Revidere interne prosesser
  • Følge opp eksterne revisorer som gjennomfører fabrikkontroll


Vi tilbyr deg:

  • Gode lønns- og forsikringsbetingelser
  • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i sterk vekst
  • Muligheten til å prioritere i egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale, kontakt produkt- og kvalitetsleder
Kristian Kleven på telefon: 905 15 266.

Søknader vurderes fortløpende, og innen 21. juni 2021. 

Alle henvendelser behandles konfidensielt