Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Servicetekniker brannalarm og overvåking

Elotec er i vekst! Med mange nye kunder og prosjekter trenger vi en ny tekniker i teamet på Sørum i Oslo. Stillingen passer for deg som tar ansvar og er opptatt av kundetilfredshet og kvalitet, kommuniserer godt og setter kunden i fokus. Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, nye ferdigheter, og er teknisk interessert. Du har også et høyt ønske om å utvikle deg. Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, ser vi fram til å ta imot din søknad.

Teknisk erfaring er et krav. Om du har Gruppe L eller S, Teknisk Fagskole eller ingeniørbakgrunn er det en fordel.


Dine arbeidsoppgaver er

  • Idriftsettelser, årskontroller og servicearbeid
  • Sørge for gode kundeopplevelser og tett oppfølging
  • Tilrettelegge for kolleger og kunder

Vi tilbyr deg

  • Konkurransedyktige betingelser, firmabil og gode forsikringsordninger
  • Herlige kolleger som alle brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i vekst
  • Muligheten til å prioritere i egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale, ta kontakt med Serviceleder, Olle Anders Dypvik. Telefon 93 06 05 06.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad og CV sendes elektronisk via "Send søknad" knapp nederst på siden innen 15. august 2021. 

Grunnet ferieavvikling er søknadsfristen utvidet, men vi vurderer søknader fortløpende, og stillingen kan besettes før fristen utløper.


OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.