Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Vil du være med på verdensledende teknologiutvikling i Elotec?

Vårt team på forskning og utvikling trenger flere skarpe utviklere!

Tenk å ha randoneeski, snowboard eller terrengsykkel med i bilen når du drar på jobb? Etter en spennende arbeidsdag står du noen minutter senere i alpinbakken, midt i skogen eller på en fjelltopp? Oppdal har et komplett fritidstilbud året rundt, inne og ute. Er du interessert i å finne ut mer om Oppdal, besøk oppdal.com. Velkommen til et nytenkende og sterkt teknisk fagmiljø med vakre omgivelser i fjellbyen Oppdal.


Om stillingen:

En unik mulighet for deg som ønsker å ta stor del i spennende utviklingsprosjekter. I Elotecs FoU-avdeling vil du få mulighet til å være involvert i alle aspekter av utviklingsløp innen blant annet radarteknologi, maskinlæring, alarm og overvåkingssystemer. Fra hardware, til systemnivå, til brukergrensesnitt.

 
Hvilke arbeidsoppgaver får du?

 • Planlegge, spesifisere og gjennomføre utviklingsprosjekter for programvare og tjenester
 • Lede utviklingsprosjekter internt og med eksterne partnere
 • Drifte og vedlikeholde programvare og tjenester
 • Videreutvikle eksisterende produkter/tjenester til nye og moderne løsninger
 • Være involvert i strategiske valg for helhetlig utvikling på alle områder

 
Hvem er du?

Om du ønsker å kalle deg dataingeniør, systemingeniør eller systemutvikler er ikke så viktig for oss. Vi legger vekt på å ha ansatte med interesse for sitt fagområde, med god forståelse og riktige holdninger. Solid erfaring og den riktige personen for Elotec, kan kompensere formell utdannelse.

Vi søker etter deg som har relevant høyere utdanning, fortrinnsvis bachelor eller master, og relevant arbeidserfaring. Erfaring med teknologier, verktøy, prosesser og metoder innen system/ applikasjonsutvikling. Innsikt i språk og systemer som; Docker, Github, Rest-APIer, automatisert testing, SQL, Linux, Azure, Python, React, C# og lignende.

Du er en sosial, engasjert og positiv person som liker å tilegne deg ny kunnskap, samt dele den videre. Du tar ansvar og er opptatt av kvalitet. Du setter pris på utfordringer og har en løsningsorientert tilnærming.

Hos oss må du samarbeide godt i prosjektgrupper og på tvers av fagområder (hardware, software, dokumentasjon og markedsføring). Du evner å se det store bilde i en hektisk periode og prioritere parallelle prosjekter.

Appellerer denne beskrivelsen til deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!


Hva kan vi tilby deg?

 • Gode lønns- og forsikringsbetingelser
 • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø
 • Mulighet til å være med på å forme sin egen arbeidshverdag
 • Mulighet til å være med på å utvikle produkter, programvare og tjenester med ny og moderne teknologi
 • Mulighet til å være med på å utvikle Elotec
 • Et bredt og variert spekter av utfordringer, produkter og arbeidsoppgaver
 • En unik arbeidsplass sentralt i vakre fjellbyen Oppdal


For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale, kontakt avdelingskoordinator Ole Grendal på telefon: 975 21 290.

Søknader vurderes fortløpende, og innen 02.12.2021. 
Søknad/CV registreres elektronisk, www.elotec.no/stilling
Alle henvendelser behandles konfidensielt

OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.