Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Dokumentasjonsansvarlig

Vi søker deg som er opptatt av kvalitet og har øye for detaljer.

Kvalitetssikring er et av de viktigste arbeidsområdene i Elotec som produserer og utvikler høyteknologiske sikkerhetsprodukter innen alarm og overvåking.

Vi styrker bemanningen på kvalitetssikring og dokumentasjon og søker deg som ønsker å bli dokumentasjonsansvarlig i Elotec. Stillingen passer for deg som tar ansvar og er opptatt av kundetilfredshet og kvalitet, du leser og skriver godt på norsk og engelsk med god pedagogisk fremstillingsevne.

Du er alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap og nye ferdigheter, og er teknisk interessert. Du liker å jobbe med dokumenthåndtering og videreutvikle rutiner og prosedyrer for slik kontroll. Du evner å sette deg inn i tekniske produkter og funksjoner. Du vil få god opplæring slik at du blir trygg på dine oppgaver. Elotec har kvalitetsstyringssystem sertifisert etter standard ISO9001.

Arbeidssted er enten i Trondheim eller på vårt hovedkontor på Oppdal. Dersom du skal jobbe fra vårt kontor i Trondheim må du regne med noe reising til Oppdal.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, ser vi fram til å ta imot din søknad.

Dine arbeidsoppgaver er:

  • Koordinere og kontrollere tekniske oversettelser
  • Ansvar for produksjon og vedlikehold av datablader, manualer og generell dokumentasjon for produkter og programvare
  • Arbeide med ISO9001 relaterte oppgaver

Vi tilbyr deg:

  • Konkurransedyktige betingelser og forsikringsordninger 
  • Herlige kolleger som alle brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i hurtig vekst
  • Muligheten til å prioritere egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og en uforpliktende samtale,
ta kontakt med Kristian Kleven, tlf 905 15 266. Henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad og CV sendes elektronisk via "Send søknad" knapp.

OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.