Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

Prosjektleder/ Key Account Manager

Er du en strukturert prosjektleder som vil lede våre største prosjekter?

Om stillingen:

Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å ta stor del i våre spennende prosjekter. Som prosjektleder i Elotec vil du ha en ledende rolle i prosjekter sammen med ansvarlig selger.

Denne rollen innebærer tett dialog med kunden der du sørger for en sømløs gjennomføring av prosjektene. Du skal følge opp alle leveranser og avtaler, hente riktig kompetanse og styre interne ressurser for en god prosjektgjennomføring fra start til slutt. I tillegg bør du ha et selgende hode og se muligheter for å tilby kunder flere av våre løsninger underveis i prosjektene.

Hvem er du?
Du er en gjennomfører, som liker å ha mange baller i lufta under stødig kontroll. Du har utdanning eller erfaring fra prosjektledelse, og har gjerne med deg verktøy for smidige prosesser som spiller oss og kunden bedre. Prosjektene du skal jobbe med innebærer tekniske løsninger, har du i tillegg bakgrunn innen tekniske fag, brann eller sikkerhet er det en fordel.

Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både på telefon og e-post. Du er engasjert og alltid interessert i å tilegne deg ny kunnskap, finne gode løsninger og er teknisk nysgjerrig. Du vil få god opplæring i våre produkter slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Arbeidssted:
Trondheim og/eller Oppdal. Arbeid ved vårt hovedkontor på Oppdal må påberegnes den første tiden, samt vanlige tjenestereiser etter behov.

Vi tilbyr deg:

  • Gode lønns- og forsikringsbetingelser
  • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø
  • Muligheten til å påvirke et selskap i sterk vekst
  • Muligheten til å prioritere i egen arbeidshverdag

For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale, kontakt
Salgsingeniør Kjell Jonny Haugan på telefon: 976 32 845.

Søknader vurderes fortløpende. 
Alle henvendelser behandles konfidensielt

OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.