Elotec AS

Elotec er en totalleverandør innen alarm- og overvåkingssystemer, og forestår sine leveranser via et autorisert forhandlernettverk over hele Skandinavia samt i Dubai, Sør-Afrika, Tyskland og Nederland. Elotec har utviklet og solgt brannalarmer i over 150 000 bygg, med 60 000 aspirasjonsdetektorer og over en million punktdetektorer. Elotec er etablert med hovedkontor i Oppdal og har avdelinger i Oslo, Bergen, Kristiansand, Trondheim og Tromsø samt i Tyskland, Nederland og Finland. Konsernet omsatte i 2020 for 200 millioner. Trygghet, samfunnsnyttighet og kvalitet er selskapets hovedmål. Se www.elotec.no.

2 stk. Tekniker produksjon og verksted

Har du lyst på nye utfordringer og en spennende hverdag, med gode utviklingsmuligheter? Vi søker to teknisk interesserte produksjon- og verkstedsteknikere.

Vi er i vekst og med mange nye kunder og økt etterspørsel søker vi to nye teknikere til verksted og produksjon. Stillingen passer for deg som er teknisk interessert, tar ansvar og har gode praktiske/ tekniske ferdigheter.

Du kommuniserer godt med dine kolleger og har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Du er interessert i å løse utfordringer og tilegne deg ny kunnskap og ferdigheter. Elektrobakgrunn er en fordel, men ikke et krav. Du vil få god opplæring, slik at du blir trygg på dine oppgaver.

Dine arbeidsoppgaver er:

  • Produksjonsarbeid, testing og sammenstilling
  • Kvalitetskontroll og kvalitetssikring iht ISO9001
  • Programmering og systemoppsett av brannalarmanlegg
  • Utarbeide og vedlikeholde produksjonsunderlag
  • Bidra til kontinuerlig forbedring av arbeidsprosesser og videreutvikle avdelingen for fremtiden.

Vi tilbyr deg:

  • Gode lønns- og forsikringsbetingelser.
  • Herlige kolleger som brenner for et godt arbeidsmiljø.
  • Muligheten til å påvirke et konsern i sterk vekst.

For nærmere opplysninger og uforpliktende samtale,
kontakt produksjonsleder Thomas Ishoel, tlf 977 60 797.

Vi søker 2 personer.

Søknader vurderes fortløpende.
Søknad/ CV registreres elektronisk, www.elotec.no/stilling
Alle henvendelser behandles konfidensielt

 

OBS: Svindelforsøk med falsk SMS
Mottar du en SMS fra «jobbdirekte» som ber deg om å logge inn via en link, er denne falsk. Vi ber deg om å ikke logge deg inn via link. Dette er et svindelforsøk for å få deg til å oppgi dine bankopplysninger. Vi vil aldri forespørre bankID for legitimering. Du kan lese mer om dette her!

Systemet sender kun ut informasjon om prosessen på mail, og til den mailadressen du oppgir når du søker stillingen. Kandidater som inviteres til intervju vil bli kontaktet per telefon av Elotec.