Falck Alarm By Verisure AS

Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Er du vår nye Head of Talent Scouting?

I Falck Alarm leverer vi trygghet til kundene våre gjennom de produktene vi tilbyr. Vi har på kort tid utviklet oss til å bli en sulten salgsorganisasjon som leverer toppresultater, og har tiltrukket oss noen av de råeste menneskene innen direktesalg.

Nå er tiden inne for å finne en Head of Talent Scouting som skal hjelpe oss med å ta det hele til neste nivå, og bygge sine egne team med talentspeider i våre store byer! Vi ser etter deg som elsker å oppsøke, snakke med nye mennesker og lede en gjeng med mennesker som gjør det samme. Du har antageligvis jobbet med rekruttering eller salg en god periode, og kanskje allerede jobbet litt med ledelse?  

Som Head of Talent Scouting hos oss vil dine arbeidsoppgaver være å bygge et helt nytt satsningsområde, som vil spille en svært viktig rolle når det gjelder utvikling og vekst av selskapet i tiden fremover. Hele linjen med talentspeidere som aktivt driver med oppsøkende rekrutteringsarbeid til våre salgsavdelinger, vil være underlagt denne stillingen.  Som Head of talent Scouting er din viktigste oppgave å skape resultater og bygge en vinnerkultur i dine team. Det vil være gode dager og utfordrende dager, men hos oss er du omgitt av erfarne og flinke kolleger som vil hjelpe deg å nå målene dine. Hos oss blir du sett og hørt. 

Du deltar på månedlige ledersamlinger, hvor kompetanseheving og lederutvikling er i fokus, og vi skal gi deg det du trenger for å bygge de råeste talentspeiderteamene. Du får støtte og coaching underveis, og gir selvfølgelig talentene dine den samme støtten og coachingen de trenger for å lykkes. Rekrutterer du bra, tjener du bra. Rekrutterer teamet ditt bra, tjener du enda bedre.Vi plukker deg ut til denne jobben fordi er morsom å prate med på intervjuet, du byr på deg selv og er ikke redd for å vise verken styrker eller svakheter.

Når vi sjekker referansene dine (de andre, de du ikke oppga selv), får vi høre at du vil være et kupp for oss. Du blir omtalt som entusiastisk, og pliktoppfyllende, men ikke minst en person folk liker å omgås med. Du liker å være midtpunktet og du er ikke redd for nye utfordringer som setter deg litt utenfor komfortsonen. Men mest av alt så forstår du viktigheten av å levere budsjetter og har et ekstremt konkurranseinstinkt. 

Stillingen rapporterer direkte til Sales Director & ass. Managing Director. 

Høres dette ut som noe for deg?
Send oss en søknad eller ta kontakt med Sales Support Manager, Maren Larsen på tlf: 406 08 440!
Jeg gleder meg til å snakke med deg:) 

 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.