Falck Alarm By Verisure AS

Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Liker du salg? Ta en titt her..

Ser du etter ny jobb? Dette må du bare se!

Svært godt betalt, frihet og gode utviklingsmuligheter er stikkord for stillingen.Helt riktig, her er det lurt å lese videre!

Vi har en god gjeng glade, sultne selgere som alle har ett mål for øyet: levere gode resultater. Det er her DU kommer inn.

Vi sitter på alle verktøyene og erfaringene for å lære opp og utvikle selgere.Er du en erfaren selger eller kanskje du bare har et brennende ønske om å lære salg? Spiller ingen rolle.Utgangspunktet ditt avgjør ikke hvor langt du kan komme, så lenge du ønsker det sterkt nok.

 Er du glad i å møte nye mennesker?

Jobben går ut på å oppsøke privatmarkedet med boligalarm fra Falck Alarm by Verisure AS.

Produktene er gode og kan redde liv. Du kommer til å møte både hyggelige og avvisende folk, men vi bygger et sterkt team rundt deg som du kan lære av og som hjelper deg å løse utfordringene Du jobber både alene og i team, og får opplæring og coaching underveis. Selger du bra, tjener du bra.

Vi har ledig både fulltid og deltid, og vi jobber fra kl 15-21 mandag-fredag.

 Dette høres veldig bra ut. Og hvem er jeg?

Du liker tanken på å kunne være en del av en gjeng glade, gale og konkurranselystne selgere. Ok, ikke alle er like gale, men vi liker de som tør være det.

Du er blid og glad. Vi plukker deg ut fordi du er morsom å prate med på intervjuet, du byr på deg selv og er ikke redd for å vise verken styrker eller svakheter.

Sånt liker vi.

Når vi sjekker referansene dine, får vi høre at du vil være et kupp for oss. Du blir omtalt som entusiastisk, og pliktoppfyllende, men ikke minst en person folk liker å omgås med.

Stillingen krever tilfredsstillende vandel og gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Høres dette spennende ut?

Ring Recruitment Specialist Julie på tlf: 92 69 69 24 eller klikk "send søknad", så tar vi kontakt med deg fortløpende! Vi gleder oss til å snakke med deg :)

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.