Falck Alarm By Verisure AS

Falck har en svært sterk merkevare, med erfaring fra alarmbransjen flere tiår tilbake, hvor vi var en av de første leverandørene som kunne tilby alarmsikring til privatmarkedet. Etter sammenslåingen med Verisure, og muligheten til å kombinere det beste fra to verdener, har vi en helt unik mulighet i markedet.
Selskapet består av mange svært kompetente profiler innenfor sitt felt, og vi gjør alltid vårt ytterste for å tiltrekke oss de rette menneskene. Men hyppige salgskonkurranser, premieturer til utlandet flere ganger i året, eget utviklingsprogram for selgere, samt antageligvis bransjens beste bonusmodell, ser vi at vi er svært godt skrudd for videre vekst og nye måloppnåelser.

Har du ambisjoner om å lede ditt eget salgsteam? Da er kanske DU vår nye Salgssjef!

Falck Alarm vokser og vi ser dermed behov for å ekspandere vår virksomhet til nye regioner. Områdene vi ser for oss er Hedmark, Oppland, Østfold, Vestfold og Buskerud. Da vi jobber etter en modell vi vet fungerer, er det viktigste for oss at vi identifiserer en salgssjef med disse kvalitetene:

  • Pågangsmot
  • Vinnerskalle
  • Gründerånd
  • Sterk gjennomføringsevne
  • Ambisjoner om å skape en suksesshistorie


For å lykkes hos oss er de overnevnte punktene helt nødvendige, da vi er en offensiv salgsorganisasjon.

Om stillingen

Som salgssjef  i vår B2C-avdeling vil du skape og lede et team med ambisiøse selgere. Du står med det fulle budsjettansvaret, så vi ser for oss at du er ærgjerrig nok til at avdeling din «alltid» er i forkant når det gjelder salg. Kort sagt, for å lykkes i jobben bør prinsippet «lead by example» komme  klart frem gjennom din lederstil. Du får også ansvaret for å rekruttere nye selgere til teamet ditt med god støtte fra rekrutteringsavdelingen.

Du deltar månedlig på våre ledersamlinger i Oslo. Her vil vi gi deg de verktøyene du trenger for å utvikle deg som leder. Vi tilbyr faglige og aktuelle workshops samt ukentlig coaching fra Salgs Direktør.

Førerkort, klasse B er et krav.

Hvis du føler deg truffet av vår beskrivelse av en salgssjef, søk da vel!

Send CV og søknad så tar vi kontakt!

Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.