Falck Alarm By Verisure AS

Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Hos Falck Alarm tilbyr vi en trygg og sikker arbeidsplass hvor samhold, sparring og utviklingsmuligheter er i fokus. Hos oss kan du være sikker på at du får den utviklingen du ønsker gjennom faglig fokus, høy kompetanse og nytenkning!

Vil du hjelpe andre med å finne drømmejobb?

Hos har talentutvbikling alltid vært sentralt.
Vi ser nå etter deg som kan hjelpe oss med å finne de beste salgstalentene i Norge.

Rekrutteringsteamet i Falck Alarm By Verisure har ansvaret for at våre kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim til enhver tid for levert dyktige selgere og salgstalenter.

Vi jobber med search i CV-databaser, SoMe og aktiv rekruttering i felt og gjennom nettverk. Vi ser derfor etter deg som er sosial, kontaktsøkende og ikke er redd for å plukke opp telefonen for å ringe nye kandidater. Stillingen befinner seg i skjæringspunktet mellom rekruttering og salg.

Vi tilbyr

  • Ungt og profesjonelt miljø
  • Topp motiverte kolleger
  • Gode karrieremuligheter
  • Faglig opplæring og kursing
  • Sosiale events og firmaturer
  • Kokurransedyktig lønn
  • Fast stilling

 

Vil du hjelpe andre med å finne drømmejobb?

Ta kontakt hvis du har spørsmål vedrørende stillingen. 

 

 Vi ser frem til å høre fra deg.