Falck Alarm By Verisure AS

Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Hos Falck Alarm tilbyr vi en trygg og sikker arbeidsplass hvor samhold, sparring og utviklingsmuligheter er i fokus. Hos oss kan du være sikker på at du får den utviklingen du ønsker gjennom faglig fokus, høy kompetanse og nytenkning!

Har du det som skal til for lede din egen salgsavdeling?

Falck Alarm By Verisure skal åpne flere nye avdelinger i år. Vi ser derfor etter ambisiøse kandidater i Agder, Viken(Østfold) og Troms.

Har du det som skal til for å lede vår satsning i ditt område?

Hvem er vi?

Falck Alarm har vært en av de mest fremtredende aktørene i Norden siden vi monterte vår første boligalarmen på 1970-tallet. Fartstiden vår har bidratt til at vi har en sterk merkevare og standing i markedet. I 2017 slo vi oss sammen med Verisure AS som regnes som det ledende globale alarmselskapet, med godt over 3 millioner unike kunder. Dette har styrket oss ytterligere og vi tilbyr nå markedsledende alarmteknologi kombinert med bransjens kanskje sterkeste brand. Gjennom alle disse årene har vi satset knallhardt på utvikle unge selgere som kan videreføre vår stolte arv.

Hvem ser vi etter?

Vi ser for oss at du har jobbet med oppsøkende salg/ direktesalg i 1-2 år og du føler deg moden for å ta mer ansvar. Du evner å vise pågangsmot og drives av et sunt konkurranseinstinkt . For å drive din egen avdeling er det naturlig at du har sterk gjennomføringsevne og ikke har problemer med å ta på deg gründerhatten når det trengs. Vi tror også du liker å være førstemann ut i felt og ikke minst den som banker den siste døren før dagen avsluttes. Du har førerkort klasse B, disponerer egen bil og har tilfredsstillende vandel.


Arbeidsoppgaver som Salgssjef:

 • Budsjettansvar for avdelingen
 • Rekruttering
 • Coaching
 • Personalansvar
 • Administrative oppgaver knyttet til din avdeling

Som salgssjef  hos oss vil du skape og lede et team med ambisiøse selgere. Du får ansvaret for budsjettoppnåelsen og rekruttering i din avdeling. Vi tror prinsippet "lead by example" er noe du kjenner deg igjen i.


Vi tilbyr:

 • Markedsledende og lettsolgt produkt
 • Grundig opplæring og tett oppfølging
 • Utvikling og kursing gjennom Falck Academy og Falcks lederprogram
 • Sosiale events firmafester og flere årlige utenlandsturer
 • Karrieremuligheter og vekstmuligheter
 • Kontor med sentral beliggenhet
 • Fastlønn og bransjens beste provisjon- og bonusordning

 

Som nyansatt leder hos oss får du grundig opplæring gjennom Falcks lederprogram, samt jevn oppfølging fra ledelsen gjennom  hele onboardingsperioden.

 

Vi tror kunnskap kombinert med din vilje til å bli best er nøkkelen til å lykkes. Du deltar månedlig på våre ledersamlinger i Oslo. Her gir vi deg de verktøyene du trenger for å utvikle deg som leder.

Vi tilbyr faglige og aktuelle workshops samt ukentlig coaching fra ledelsen. I løpet av året har vi flere sosiale arrangementer  og utenlandsturer vi tar med selgerne og salgssjefene på.

Vårt mest fremtredende kjennetegn er at vi satser på unge ambisiøse mennesker.

Hos oss blir du en del av et ungt, inkluderende og konkurransedrevet miljø, hvor alle bidrar til å skape suksesshistorier.