Falck Alarm By Verisure AS

Falck Alarm by Verisure er et søsterselskap av Verisure AS. Verisure er Norges og Europas ledende alarmselskap. Hver trettiende sekund monteres det et Verisure-anlegg et sted i verden, og hver dag bruker over 1,8 millioner kunder vår teknologi. Våre alarmsystemer er koblet til vår døgnbemannede alarmsentral. I tillegg leverer vi service, vedlikehold og utrykning. Med Falck Alarm by Verisure får du mye mer enn en standard boligalarm. Ved å bruke moderne, trådløs teknologi gjør Falck Alarm by Verisure det mulig å overvåke og fjernstyre hjemmet ditt med mobilen, uansett hvor du er. Velkommen til det tilkoblede, smarte hjemmet!

Hos Falck Alarm tilbyr vi en trygg og sikker arbeidsplass hvor samhold, sparring og utviklingsmuligheter er i fokus. Hos oss kan du være sikker på at du får den utviklingen du ønsker gjennom faglig fokus, høy kompetanse og nytenkning!

Spennende og lønnsom salgsjobb! SØK NÅ

Falck Alarm By Verisure AS tilbyr markedsledende alarmteknologi til privatbolig, gjennom oppsøkende salg. Vi har vært en av de mest fremtredende aktørene i Norden . I 2017 slo vi oss sammen med Verisure AS som regnes som det ledende globale alarmselskapet, med over 3,5 millioner unike kunder.

Nå ser vi etter nye selgere til våre avdelinger i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim.Har du tidligere salgserfaring eller et ønske om å starte din salgskarriere nå, er dette en gylden mulighet for akkurat deg. Vi har stort fokus på talentutvikling og gjennom grundig opplæring og tett oppfølging er målet å skape mestringsfølelse og nye suksesshistorier. Ved å jobbe hos oss vil du tilegne deg salgserfaring som vil styrke både salgskarrieren og CV-en din.

Vi ser etter deg som motiveres av høye lønninger og som er klar for å bli en del av et av Norges beste og mest inkluderende salgsmiljøer. Du er sosial og trives med høyt tempo. Hos oss er det OK å være en dårlig taper. Det beviser bare at du har store ambisjoner om å lykkes med det du driver med.
Kort fortalt er du en lagspiller som kan levere gode "solo-prestajoner" med riktig coaching. 

Vi har et ungt og dynamisk arbeidsmiljø, og kan tilby deg bransjens beste provisjon-og bonusordning, samt muligheten til å delta på flere årlige firmaturer og sosiale events.

Vi tilbyr:

  • Markedsledende og lettsolgt produkt
  • Opplæring og kursing gjennom Falck Academy
  • Tett oppfølging fra salgssjef
  • Sosiale events og årlige utenlandsturer
  • Karrieremuligheter i et selskap i vekst
  • Kontor med sentral beliggenhet
  • Arbeidstid: 15:00 - 21:00
  • Jobb fra 3-5 dager i uken (deltid og heltid)
  • Bransjens beste provisjon - og bonusordning


Til tross for Covid-19, ser vi lyst på 2021 og det vil skje mye spennende i selskapet fremover. 

Sitter du å klør i fingrene etter å finne din nye drømme jobb?
SØK Nå, så skal vi vise deg hvordan man skaper en suksesshistorie!