Fredrikstad kommune

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et
variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Personalkonsulent - vikariat

Seksjon for teknisk drift har ansvar for drift og renhold av bygg, kommunalteknikk, brann- og redningstjeneste, renovasjon, parkering, vakttjenester og fergedrift i Fredrikstad kommune. Seksjonen har 500 årsverk fordelt på 550 ansatte.

Det er ledig et 100 % vikariat for personalkonsulent i seksjonens stab. Vikariatet er ledig fra slutten av september og frem til sommeren 2019.

Hovedoppgaver

Stillingens hovedarbeidsoppgaver vil være driftsrettet støtte til våre virksomheter. Stilingen har også en viktig rolle i samordning, oppfølging og internkontroll for personaladministrative områder i seksjonen.

Kvalifikasjonskrav

- Relevant utdanning på høyskole- eller universitetsnivå, fortrinnsvis innen personalområdet.
- Erfaring fra arbeidsområdene
- God kjennskap til lov- og regelverk for personalområdet
- God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
- Generelt gode IT-kunnskaper

Ønskede kvalifikasjoner

Relevant erfaring fra offentlig virksomhet.

Personlige egenskaper

Vi ønsker en person som har gode samarbeidsevner og kan forholde seg til mange aktører. Det er også nødvendig å kunne arbeide systematisk, strukturert og nøyaktig.

Vi kan tilby

Et stimulerende arbeidsmiljø med mange hyggelige kolleger.

Lønnsopplysninger

Stillingen lønnes som spesialkonsulent stillingskode 8558 etter Fredrikstad kommunes lønns- og stillingsregulativ.

Søknad sendes

Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no/stillinger

Dersom du er intern søker kan du gå inn på FREKIT, Enterprise personalia, velg fanen "Hjem" og trykk på "Ledige stillinger".

Spørsmål vedrørende innlogging/søknadsprosess rettes til Liv E. Simensen, tlf. 69 36 14 07, e-post: livsim@fredrikstad.kommune.no

Attester, vitnemål og referanser må medbringes ved intervju.

Offentlighet

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentlighet vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven § 25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært, og hvilket kjønn de har.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.