Fredrikstad kommune

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et
variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Konsulent innen velferdsteknologi ved Driftssentralen

Det er ledig en 100 % fast stilling som konsulent ved Driftssentralen, Virksomhet drift ved Etat bygg og eiendom, Seksjon for teknisk drift i Fredrikstad kommune. Virksomhet drift består for tiden av 78 årsverk fordelt på fem avdelinger. Disse har drift og vedlikehold for administrasjonsbygg, sykehjem, skoler, barnehager, idrettsanlegg og bolig. Ved Driftssentralen er det i dag 12 ansatte.

Hovedoppgaver

Stillingens hovedoppgaver vil være utvikling av velferdsteknologien i Fredrikstad kommune i samarbeid med IT-avdelingen og Seksjon for helse og velferd. Dette omhandler blant annet feilsøking, reparasjoner og vedlikehold av velferdsteknologiske hjelpemidler innen helse og omsorg, samt drift og vedlikehold av byggtekniske anlegg i samarbeid med kollegaer i Driftssentralen. Stillingen rapporterer til arbeidsleder.

Kvalifikasjonskrav

Fagbrev som automatiker, eller som elektriker gruppe L
Førerkort klasse B
God generell IKT - kompetanse

Ønskede kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har teknisk fagskole innen relevante fag, erfaring med byggautomasjon/SD-anlegg/PLS (Modbus/Bacnet), programmering av KNX/Dali, svakstrømsanlegg, alarm/adgangskontroll/ringeanlegg og erfaring fra øvrige oppgaver i stillingen.

Personlige egenskaper

Vi ser etter en person som:
- er systematisk og strukturert.
- kan arbeide både selvstendig og i team..
- er lærevillig og positiv til varierte arbeidsoppgaver.
- har gode sosiale egenskaper.

Lønnsopplysninger

Stillingen lønnes som konsulent 6559/2250 etter Fredrikstad kommunes lønns- og stillingsregulativ.

Arbeidstid vil være fra kl. 07.00 til kl.15.00, men kan etter virksomhetens behov endres til å bli turnus.

Vi kan tilby

Varierte og spennende arbeidsoppgaver under stadig utvikling.
Kurs og videreutdanning innen relevante fag.
Et godt arbeidsmiljø og samarbeid på tvers av fagområder.

Søknad sendes

Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no/stillinger . Dersom du er intern søker kan du gå inn på FREKIT, Enterprise personalia, velg fanen "Hjem" og trykk på "Ledige stillinger".

Spørsmål angående søknadsprosess og innlogging rettes til Hege Klerud, e-post: hegkle@fredrikstad.kommune.no, tlf. 69361404.

Attester, vitnemål og tilsvarende medbringes til intervju.

Offentlighet

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentlighet vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven § 25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært, og hvilket kjønn de har.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.