Fredrikstad kommune

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et
variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Virksomhet Park søker sommervikarer 2019

Arbeidssted

Virksomhet park har ansvar for forvaltning , drift og vedlikehold av parker, grøntområder, friområder, lekeplasser, turstier og skjærgårdstjeneste i kommunen og holder til i Tomteveien 30.

Hovedoppgaver

Arbeidet består av gressklipping, luking, vanning, rydding, renhold og annet forefallende arbeid i grøntanlegg, friluftsområder og skjærgård.

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du er over 18 år og har sertifikat. Du må trives med å jobbe utendørs og kunne ta i et tak. Erfaring fra lignende arbeid er positivt.

Vi kan tilby

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø og masse frisk luft. Husk å angi hvilke tidsrom som kan være aktuelle.

Søknad sendes

Teknisk drift benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no/ledigstilling og registrer din søknad.

Spørsmål vedrørende innlogging/søknadsprosess rettes til Wenche Lise Andreassen, tlf.69 36 14 82 eller på e-post wlan@fredrikstad.kommune.no

Offentlighet

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentlighet vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes(offentlighetslovern § 25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært og hvilket kjønn de har.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.