Fredrikstad kommune

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der hvor Glomma renner ut i havet finner du Fredrikstad. Med våre 80.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er en by i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og vakkert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt boligtilbud og et
variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Vil du jobbe som økonomirådgiver i Fredrikstad kommune?

Fredrikstad kommune har en sentralisert økonomifunksjon. Dette innebærer at økonomirådgiverne som gir støtte til og følger opp tjenesteseksjonene er samlet i avdelingen. Hoedoppgavene vil i utgangspunktet være rettet mot oppfølging og lederstøtte til de ulike fagområdene. Det må påregnes fleksibilitet i stillingen ut fra behov og utviklingen i kommunen.

Vi kan tilby

Avdelingen du vil jobbe i har et aktivt og faglig arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Vi tilbyr fleksibel arbeidstid og gode pensjons- og forsikringsordninger. Du vil bli en del av et arbeidsfellesskap med gode muligheter for faglig utvikling. Lønn etter avtale med vekt på erfaring, kvalifikasjoner og personlig egnethet.

Arbeidstakere tilsettes i Fredrikstad kommune i henhold til lover, reglement og tariffavtale. Prøvetiden er 6 måneder.

Hovedoppgaver

Arbeidsoppgaver vil blant annet være lederstøtte og opplæring, prognose og analysearbeid, budsjett- og handlingsplanarbeid, rapportering, økonomisk saksbehandling og rådgivning etter behov innen økonomistyring og balansert målstyring.

Kvalifikasjonskrav

  • Du har minimum bachelorgrad eller tilsvarende med hovedvekt på økonomi
  • Du har gode metode- og analysekunnskaper
  • Du er god til å kommunisere på norsk, både muntlig og skriftlig

Ønskede kvalifikasjoner personlig egenskaper

Det er en fordel om du har erfaring fra offentlig sektor innenfor økonomi, men oppfordrer også nyutdannede til å søke. Det er viktig at du er fleksibel, nøyaktig og kan jobbe strukturert. God kommunikasjon og samarbeid med kollegaer vil være viktig. Personlig egnethet vil vektlegges.

Søknad sendes

Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess, og alle søknader på ledige stillinger må gjøres elektronisk i vårt rekrutteringssystem. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no og trykk på ledige stillinger.

Interne søkere kan søke via Frekit, Enterprise Personalia, velg fanen hjem. Spørsmål om innlogging/søknadsprosess rettes til førstesekretær Marianne Andersen, telefon 69 30 62 45 eller e-post andmar@fredrikstad.kommune.no.

Offentlighet

Opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Søkere som har bedt om unntak fra offentligheten vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven § 25). Det vil fremgå av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært, alder og hvilket kjønn de har.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.