Fredrikstad kommune

Velkommen til Fredrikstad, kåret til Norges mest attraktive by 2017. En liten time fra Oslo, der Glomma renner ut i havet, finner du Fredrikstad. Med våre 82.000 innbyggere er vi landets sjette største by. Fredrikstad er i sterk vekst. I tillegg til en urban bykjerne, har vi et spennende og variert omland og en vakker skjærgård. Byen er kjent for sitt rike kulturliv og sine historiske tradisjoner. Gamlebyen er Nord-Europas best bevarte festningsby. I Fredrikstad finner man trygge oppvekst- og levekår, et godt botilbud og et variert miljø- og teknologibasert næringsliv. Du når Oslo på en time og Gøteborg på vel to timer.

Fredrikstad kommune ønsker å være en arbeidsgiver hvor ulikheter og mangfold er en styrke. Kvalifiserte personer med innvandrerbakgrunn og/eller redusert funksjonsevne oppfordres til å søke. Kommunens verdier er Modig, Engasjert, Romslig og Kompetent.

MERK Fredrikstad - så andre MERKer det!

Driftstekniker ved Virksomhet eiendomsdrift

Arbeidssted
Virksomhet Eiendomsdrift består for tiden av 78 årsverk fordelt på fem avdelinger. Disse har drifts- og vedlikeholdsansvar for administrasjonsbygg, sykehjem, skoler, barnehager, idrettsanlegg og bolig. Du vil være en del av et team av driftsteknikere med ansvarsområde innen tekniske anlegg i Virksomhet eiendomsdrift.

Det er nå en ledig 100 % fast stilling som driftstekniker i Virksomhet eiendomsdrift ved Etat for bygg og eiendom, Seksjon for teknisk drift i Fredrikstad kommune.

Hovedoppgaver
Driftsteknikeren vil ha arbeidssted ved driftssentralen. Stillingen skal ivareta drift og vedlikehold av kommunens bygningsmasse, teknisk oppfølging av bygg og idrettsanlegg, kjøle- og varmeanlegg, samt ventilasjon. Videre vil man utføre tilstandsregistrering av tekniske anlegg og oppfølging av serviceavtaler.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder.

Stillingen kan medføre turnusarbeid og deltakelse i beredskapsvakt.

Kvalifikasjonskrav
Du må:

  • ha fagbrev som elektriker gruppe L eller S, automatiker, kuldemontør eller relevant fagbrev innen mekanikerfaget.
  • ha førerkort klasse B.
  • ha god generell IT-kompetanse.
  • arbeide godt både selvstendig og i team.
  • ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Ønskede kvalifikasjoner
Vi ønsker at du har:

  • erfaring som servicetekniker innen ventilasjon, kjøling og varmeanlegg.
  • erfaring med mekanisk arbeid på byggtekniske anlegg.
  • erfaring fra automasjon på byggtekniske anlegg.
  • teknisk fagskole innen relevant fagområde.
  • kjennskap til SD-styring.

Personlige egenskaper
Vi søker deg som er systematisk, strukturert, lærevillig og positiv til varierte arbeidsoppgaver. Du har gode sosiale egenskaper og bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi kan tilby
Et trivelig arbeidsmiljø med muligheter for faglig utvikling. Som medlem i KLP/SPK vil du få gode pensjons- og forsikringsordninger.

Lønnsopplysninger
Stillingen lønnes som driftstekniker 6559/2260 etter Fredrikstad kommunes lønns- og stillingsregulativ.

Søknad sendes
Fredrikstad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Gå inn på www.fredrikstad.kommune.no/stillinger. 

Spørsmål vedrørende innlogging/søknadsprosess rettes til Liv E. Simensen, tlf. 69361407, e-post: livsim@fredrikstad.kommune.no

Attester, vitnemål og referanser må medbringes ved eventuelt intervju.

Offentlighet
Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentligheten. Søkere som har bedt om unntak fra offentligheten vil bli varslet dersom dette ønsket ikke kan imøtekommes (offentlighetsloven § 25). Det vil gå frem av den offentlige søkerlisten hvor mange søkere det har vært, søkernes navn, alder, poststed, arbeidstittel og kjønn.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.