Fresenius Kabi Norge AS

Fresenius Kabi Norge AS er en farmasøytisk bedrift i vekst. Vi produserer flytende legemidler i plastemballasje til hele verden. Selskapet har de siste årene hatt en positiv utvikling og omsetter i dag for over 1 mrd. NOK. I Norge har vi i dag en fabrikk i Halden og et markedskontor Oslo, og er i overkant av 600 ansatte.

Fresenius Kabi Norge AS inngår i det tyske konsernet Fresenius SE, med hovedkontor i Frankfurt, Tyskland. Konsernet har i dag i over 300 000 ansatte, i mer enn 100 forskjellige land rundt om i verden. For mer informasjon Se vår hjemmeside: Fresenius-kabi.com/no

Valideringsspesialist - Midlertidig stilling

Vi produserer legemidler hvor kvalitet er helt sentralt. Vi er hele tiden i tett dialog med våre oppdragsgivere, og skal i gang med flere nye prosjekter. Vi søker en engasjert og effektiv medarbeider til en midlertidig stilling i Halden i vår QA valideringsgruppe. I avdelingen er det i dag 3 ansatte, og rapporterer til QA Validation Manager. Varighet på stillingen er fra 01.09.2021 til 31.08.2022.

Hovedarbeidsoppgaver

Stillingen vil være en del av en gruppe på i dag 3 personer som har ansvaret for kvalifisering og validering ved fabrikken. Gruppen er ansvarlig for at krav og retningslinjer fra myndigheter er ivaretatt og integrert i fabrikkens systemer.

 • Fagansvarlig for kvalifisering og validering ved fabrikken
 • Planlegge og gjennomføre valideringsprosjekter ved fabrikken
 • Utarbeide planer, protokoller og rapporter for valideringer av nyinstallasjoner, forandringer og ved årlige re-valideringer.
 • Inneha rollen som studieleder og koordinere valideringsstudier
 • Kommunisere med eksterne og interne ressurser for å sikre korrekt gjennomføring og dokumentasjon
 • Delta i prosjekter som ansvarlig for validering/kvalifisering på vegne av QA
 • Generelt vedlikehold og oppdatering av systemer og prosedyrer innen eget fagområde

Utdanningsnivå

 • Mastergrad innenfor relevante fagfelt; biologi, kjemi eller farmakologi. Relevant erfaring kan kompensere for en utdanning på høyskolenivå.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Fordel med erfaring fra farmasøytisk produksjon, laboratorievirksomhet, eller validerings/kvalifiseringsarbeid

 • God kjennskap til vanlige dataprogrammer (MS Office, Adobe Acrobat)
 • Positiv, fleksibel og samarbeidsdyktig
 • Gode kunnskaper i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Vi kan tilby en spennende arbeidsdag i en bedrift og organisasjon under utvikling. Vi har mange goder for våre ansatte som blant annet et aktivt bedriftsidrettslag og hytter.

Stillingens varighet: 01.09.2021-31.08.2022

Ønsker du mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med ansvarlig i avdeling for
QA Validation Manager; Marcin Artuna, tlf.: 405 91 775