Fresenius Kabi Norge AS

Fresenius Kabi Norge AS er en farmasøytisk bedrift i vekst. Vi produserer flytende legemidler i plastemballasje til hele verden. Selskapet har de siste årene hatt en positiv utvikling og omsetter i dag for over 1 mrd. NOK. I Norge har vi i dag en fabrikk i Halden og et markedskontor Oslo, og er i overkant av 600 ansatte. 

Fresenius Kabi Norge AS inngår i det tyske konsernet Fresenius SE, med hoved- kontor i Frankfurt, Tyskland. Konsernet har i dag i over 300 000 ansatte, i mer enn 100 forskjellige land rundt om i verden. For mer informasjon Se vår hjemmeside: Fresenius-kabi.com/no

Vi søker Tankromsoperatør til vår legemiddelbedrift

Som Tankromsoperatør hos oss vil du operere i hjertet av fabrikken der du blander væskebaserte løsninger til alle våre fyllelinjer. Vår bedrifts filosofi er «Caring for life», og vår oppgave er å bidra med verdifulle produkter og service til pasienter. Tankromsoperatørene våre arbeider som en selvstendig gruppe i fabrikken. Som en del av denne gruppen vil du ha ansvar for alt fra bestilling og veiing av råvarer, blanding og analyser av løsninger, til vask av tanker og utstyr.

Stillingen krever stor grad av nøyaktighet og vi har strenge dokumentasjonskrav på alle våre prosesser.

Hva ser vi etter hos deg:

  • Du er utdannet Apotektekniker eller har Fagbrev som Laborant, innen Industriell Matproduksjon, eller lignende, eller eventuell lang erfaring (>5 år) innenfor farmasøytisk industri
  • God kjennskap til GMP er en fordel
  • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig
  • Strukturert og nøyaktig
  • Liker å arbeide operativt

Som person kan du beskrives som positiv, og god til å samarbeide. Du er opptatt av å levere arbeid av høy kvalitet og du arbeider selvstendig og ser viktigheten av å være nøyaktig i ditt arbeid. Du har også gode kommunikasjonsevner i møte med kollegaer på tvers av organisasjonen.

Stillingen inngår p.t. i en 5-skiftsordning og er lønnet etter tariff.

Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Tor-Arne Haug på mail: tor.haug@fresenius-kabi.com.

Søknadsfrist 11/10-21. Søknader vurderes fortløpende