Glitter AS

Glitter er markedsledende innen motesmykker og tilbehør i Norden. Totalt finnes det ca 205 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt spekter av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service. Vi er spesialister på styling, og har forslag på hvordan man med små forandringer kan forbedre sin personlige stil. Glitter er et datterselskap av handelshuset Bergendahl & Son, eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon. Trading House Bergendahls består av Bergendahls Food (med, blant annet Citygross, EKO), Granit og Glitter.

Glitter Askim søker tilkallingshjelp

Glitter Askim søker etter tilkalingshjelp. 
Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål.  
 
Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G.  
 
Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang.  
 
Vil du satse på deg selv – kom til Glitter! 
 
Tilkallingshjelpen har ingen faste vakter, men blir ringt til ved behov og ved fravær. Ekstra arbeid må påregnes under sommeren , spesielt i juli.
Det må påregnes vakter på dagtid, kveldstid og helg. Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen. 
Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen.  
 
Søknadsfrist: 29.04.2018. Vi behandler søknader fortløpende, så søk så snart du har mulighet. 
Tiltredelse: Juni 18, opplæring fra mai 18.
Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikksjef  Anita Vesthagen kontaktes på telefon 69885216 eller send e-post til askimtorget@glitter.no

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.