Glitter AS

Glitter er markedsledende innen motesmykker og tilbehør i Norden. Totalt finnes det ca 205 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt spekter av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service. Vi er spesialister på styling, og har forslag på hvordan man med små forandringer kan forbedre sin personlige stil. Glitter er et datterselskap av handelshuset Bergendahl & Son, eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon. Trading House Bergendahls består av Bergendahls Food (med, blant annet Citygross, EKO), Granit og Glitter.

Til vår butikk på Arkaden senter i Oslo søker vi nå butikkselger deltid

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål. 

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G. 

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang. 

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

Stillingen er en fast deltidsstilling, i ca 40% stilling (ca 3 vakter pr. uke):
Det må påregnes vakter på kveldstid og helg. Det vil i perioder være et større behov, slik som ved ferieavvikling, fravær og høysesong. 
Vi ser etter en person som kan jobbe dagtid i tillegg til kveldstid, derfor vil kandidater som går på videregåede skole ikke være aktuelle. 

Vi ser etter kandidater som har erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen. Du må gjerne komme innom butikken vår også! 

Søknadsfrist: 22.04.18 
Tiltredelse: Opplæring fra 01.06.18, fast tiltredelse fra 1.7.18 

Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Josefin kontaktes på telefon 22 41 06 45, eller på arkaden_oslo@glitter.no

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.