Glitter AS

Glitter er markedsledende innen motesmykker og tilbehør i Norden. Totalt finnes det ca 205 butikker i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Glitter tilbyr kvinner i alle aldre et bredt spekter av rimelige motesmykker og tilbehør, kombinert med personlig service. Vi er spesialister på styling, og har forslag på hvordan man med små forandringer kan forbedre sin personlige stil. Glitter er et datterselskap av handelshuset Bergendahl & Son, eid av familien Bergendahl-Mylonopoulos i tredje og fjerde generasjon. Trading House Bergendahls består av Bergendahls Food (med, blant annet Citygross, EKO), Granit og Glitter.

Til vår butikk i Harstad søker vi nå butikkselger deltid

Fokusert salg og utmerket service gir gode resultater. Dette er Glitters oppskrift på suksess. Hos Glitter har du varierte arbeidsoppgaver og mye egenansvar. Kunder og kolleger er positive, og du får jobbe med det beste som finnes – salg, trender og mote! Din erfaring med kundeservice og salg har gitt deg trening i å jobbe effektivt og selvstendig mot oppsatte mål. 

Du ser utfordringer i stedet for problemer. Mote er din lidenskap, og du har en engasjert og ansvarsfull personlighet. Du er trygg på deg selv og vil satse på egen utvikling. Med andre ord er du en Glitter-person med stor G. 

Vi har utfordringer, målene er høye og selskapets karrieremuligheter er åpne for deg. Vi støtter deg på veien mot vår felles framgang. 

Vil du satse på deg selv – kom til Glitter!

Stillingen er en deltidsstilling, med fast vakt annenhver lørdag. I en periode fremover vll det også være et behov i en vikar stiling med vakt  ca. 1 dag i uken. Det må påregnes vakter på kveldstid og helg. Det vil i perioder være et større behov, slik som ved ferieavvikling, fravær og høysesong. Vedkommende må kunne jobbe under ferieavvikling sommer 2018.  Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende butikkarbeid. Kun søkere over 18 år vil bli vurdert for stillingen.

Om dette høres ut som noe for deg, ber vi om at du sender inn søknad og CV via linken tilknyttet denne stillingsannonsen. Du må gjerne komme innom butikken vår også! 

Søknadsfrist: 25.04.18. Vi behandler søknader fortløpende, så søk så snart du har mulighet.
Tiltredelse: Omgående

Dersom du har spørsmål om stillingen kan butikkleder Tina kontaktes på telefon 960 98 131, eller på harstad@glitter.no.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.