Greencarrier Shipping & Logistics AS

Greencarrier Shipping & Logistics AS ble etablert i 2009 og består av firmaer med lang erfaring og kunnskapsrike tradisjoner. GSL er en del av svenske Grrencarrier AB, et av Nordens største privateide selskap som spesialiserer seg på globale transportløsninger. Gruppen har ca 800 medarbeidere i 14 land. I Norge har Greencarrier 200 medarbeidere fordelt på strategisk plasserte avdelinger i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger og Bergen og er en av Norges største private logistikkaktører. Greencarrier har en sterk forretningskultur som bygger på verdiene engasjement, delaktighet, humor og glede. Selskapet setter stor pris på sitt personale, der det er viktig å ha kompetente og engasjerte medarbeidere som arbeider i nært samarbeid med sine kunder og bygger langsiktige relasjoner. For mer informasjon om selskapet se: www.greencarrier.com

Dyktig speditør

Greencarrier Projects AS – vårt kontor i Stavanger er i kraftig vekst og vinner markedsandeler, vi søker derfor etter en dyktig speditør med bred spedisjonserfaring til å ivareta og utvikle eksisterende kundeforhold. Vi har et hyggelig miljø i Stavanger med topp engasjerte medarbeidere.

Arbeidsoppgaver / Ansvar

Dine arbeidsoppgaver kommer til å bestå av alt innenfor spedisjon primært innenfor fortolling, drift av tollager, foreta import og eksport av oppdrag bil/sjø/fly/jernbane befraktning. Du skal være i kontroll på oppdrag fra booking og frem til sendingen er fortollet, levert og fakturert. Daglig kontakt med leverandører, agenter, kunder og samarbeidspartnere. Medarbeider må være meget proaktiv i arbeidet med å utvikle kundene sammen med salg, samt trives i et hektisk miljø med mange forskjellige type oppdrag pågående til enhver tid.  Medarbeider må være strukturert og prosessorientert ved å følge eksisterende prosedyrer og rutiner, slik at arbeidet gjennomføres så enhetlig som mulig for å sikre rett kvalitet til kunde.

Vi leter etter en medarbeider som er opptatt av teamarbeid samt å imøtekomme kundenes behov, slik at vi når vår visjon om meget fornøyde kunder og medarbeidere ivaretas.

Ønsket kompetanse

  • Spedisjonserfaring
  • Speditørskole, e.l. – eventuelle fagkurs innen fortolling, incoterms, etc
  • Erfaring med drift av tollager er ønskelig.
  • Gode norsk,- og engelsk kunnskaper, skriftlig som muntlig

Personlige egenskaper

  • Kundeorientert, serviceinnstilt.
  • Har en arbeidsform som er strukturert, nøyaktig, tar ansvar og får ting gjort
  • Solid gjennomføringsevne og gode samarbeidsevner
  • Utmerket forretningsforståelse
  • Liker å jobbe i team, i et til tider hektisk arbeidsmiljø

Søknadsfrist: 10.06.2018
Startdato: etter avtale

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med teamleder utland Bjørn Nes, tel: 911 60 850. Kortfattet søknad med CV sendes elektonisk via "Send søknad" knapp nederst på siden.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.