Greencarrier Shipping & Logistics AS

Greencarrier Shipping & Logistics AS ble etablert i 2009 og består av firmaer med lang erfaring og kunnskapsrike tradisjoner. GSL er en del av svenske Greencarrier AB, et av Nordens største privateide selskap som spesialiserer seg på globale transportløsninger. Gruppen har ca. 800 medarbeidere i 14 land. I Norge har Greencarrier 200 medarbeidere fordelt på strategisk plasserte avdelinger i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger og Bergen og er en av Norges største private logistikkaktører. Greencarrier har en sterk forretningskultur som bygger på verdiene engasjement, delaktighet, humor og glede. Selskapet setter stor pris på sitt personale, der det er viktig å ha kompetente og engasjerte medarbeidere som arbeider i nært samarbeid med sine kunder og bygger langsiktige relasjoner. For mer informasjon om selskapet se: www.greencarrier.com

Dyktig speditør Short Sea - Moss søkes

Greencarrier Shipping & Logistics i Moss, søker etter en dyktig forretningsorientert speditør med solid erfaring innen Short Sea.

Arbeidsoppgaver / Ansvar

Dine arbeidsoppgaver kommer i hovedsak til å bestå av planlegging og gjennomføring av transport i container samt bil innland.
Oppgaven er å ta kontroll over oppdrag fra booking og frem til sendingen er levert og fakturert. Daglig kontakt med kunder, leverandører, andre Greencarrier kontorer, agenter og samarbeidspartnere. Være proaktiv i arbeidet med å utvikle lokale kundeforhold. Forbedre og følge nye og eksisterende prosedyrer og rutiner, slik at alle arbeider så enhetlig som mulig for å sikre kvalitet ut mot kunde. Være opptatt av å imøtekomme kundenes behov, slik at vi når vår visjon om meget fornøyde kunder.

Ønsket kompetanse

  • Spedisjonserfaring, fortrinnsvis fra stykkgods, containerfrakt og innenlands transport.
  • God kjennskap til spedisjon- og tollbehandlingssystemer.
  • Speditørskole, e.l., eventuelle fagkurs innen fortolling, Incoterms, etc.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig som muntlig.

Personlige egenskaper

  • Kundeorientert, serviceinnstilt.
  • Har en arbeidsform som er strukturert, nøyaktig, tar ansvar og får ting gjort
  • Solid gjennomføringsevne, gode samarbeidsevner og forretningsforståelse

Til stillingen følger det en vaktordning med helgearbeid hver tredje helg som det må påregnes å delta i.

For mer informasjon om stillingen:
Magnus Raab, tlf. 916 17 664

Kortfattet søknad med CV sendes elektronisk via "Send søknad"

Søknadsfrist: Så raskt som mulig, og senest 16.01.2019 
Oppstart: Snarest

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.