Greencarrier Shipping & Logistics AS

Greencarrier er et av Nordens største privateide selskap som spesialiserer seg på globale transportløsninger. I dag er vi 800 medarbeidere i 14 land med kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Ukraina, Storbritannia, Polen, Tsjekkiske Republikk, Slovakia, Kina og Hviterussland. I Norge har Greencarrier Freight Services 200 medarbeidere fordelt på strategisk plasserte avdelinger i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Hammerfest og er en av Norges største private logistikkaktører. Greencarrier har en sterk forretningskultur som bygger på verdiene engasjement, delaktighet, humor og glede. Selskapet verdsetter kompetente og engasjerte medarbeidere som arbeider i nært samarbeid med våre kunder og bygger langsiktige relasjoner. For mer informasjon om selskapet se: www.greencarrier.com

SALES AND BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, ENERGY & PROJECTS LOGISTICS, STAVANGER

 

Vil du bli en del av Greencarrier teamet? Vi styrker laget og søker deg som har erfaring og kan vise til gode resultater fra salg og kontraktsforhandlinger i transport- og logistikkbransjen. 

Har du i tillegg jobbet med kunder i olje- og energisegmentet er det en fordel.  Som en del av stillingen vil du også få være med å utvikle vårt produkt og tjenestetilbud for å tilpasse innhold til stadig utfordrende kundekrav og endrete behov.

Du får blant annet ansvar for:

  • Salg- og forretningsutvikling av transport og logistikkløsninger med særlig fokus på energi og prosjekt segmentet, men også mot andre bransjer.
  • Utarbeide tilbud og løsninger samt besvare anbudsforespørsler
  • Kommersielle avtaler med utvalgte agenter og partnere
  • Markeds- og strategiarbeid
  • Budsjetter og salgsmål i segmentet


Vi ser etter

en kandidat som har solid erfaring og kompetanse fra nasjonal og internasjonal transport og logistikk, at kandidaten har god innsikt i hva som rører seg i bransjen og næringslivet. Vi ønsker at du har erfaring fra prosjektspedisjon, er løsningsorientert og serviceinnstilt og som synes det er naturlig å kommunisere på engelsk både skriftlig og muntlig. Du trives godt i en hektisk og variert hverdag.  Et velutviklet konkurranseinstinkt og god kremmerånd er en forutsetning. Du er selvgående, strukturert og pålitelig. Har god gjennomføringsevne og resultatoppnåelse.

 

Vi ønsker

at du har relevant utdanning (økonomi/logistikk) på høyskolenivå men dette kan erstattes av solid erfaring og dokumenterte resultater.

 

Vi tilbyr

en utfordrende stilling i en team-orientert organisasjon, med et godt arbeidsmiljø og engasjerende medarbeidere.  Greencarrier er et selskap i vekst og du vil få en spennende og utfordrende jobb hos oss med markedsledende betingelser, gode forsikrings-ordninger. Noe reisevirksomhet må påregnes.

 

Arbeidssted: Stavanger

Stillingen rapporterer for tiden til Administrerende Direktør.

Startdato: Snarest eller etter nærmere avtale.

Søknadsfrist: snarest. Kandidater vil bli vurdert fortløpende.

For nærmere Informasjon om stillingen, kontakt daglig leder Gerdt Meyer, tlf. 93 04 60 24,

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.