Greencarrier Shipping & Logistics AS

Greencarrier er et av Nordens største privateide selskap som spesialiserer seg på globale transportløsninger. I Norge har Greencarrier Freight Services over 200 medarbeidere fordelt på strategisk plasserte avdelinger i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Hammerfest og er en av Norges største private logistikkaktører. Greencarrier har en sterk forretningskultur som bygger på verdiene engasjement, delaktighet, humor og glede. Selskapet verdsetter kompetente og engasjerte medarbeidere som arbeider i nært samarbeid med våre kunder og bygger langsiktige relasjoner. I tillegg til kjerneproduktene OCEAN, RAIL, AIR og ROAD tilbyr vi lagring, prosjektspedisjon, spesialtransport og Chartering. For mer informasjon om selskapet se: www.greencarrier.com

Vikariat på Spedisjonsavdelingen i Kristiansand

Vårt kontor i Kristiansand har ledig et vikariat på 12 måneder som bil-/sjøspeditør på spedisjonsavdelingen og vi søker en motivert medarbeider med erfaring fra spedisjon.

Ansvar:

Arbeidet består av å håndtere avdelingens bil- og sjøforsendelser i samarbeid med teamets øvrige medarbeidere. Arbeidet består i hovedsak av å løse kundens transport- og logistikkbehov, både nasjonalt og internasjonalt. Du må være løsningsorientert og ha evne til planlegging og gjennomføring av transportoppdrag.

Du vil ha daglig kontakt med kunder, leverandører, andre Greencarrier kontorer, agenter og øvrige samarbeidspartnere

Med stillingen følger også administrative oppgaver som bl.a fakturering og estimering av kostnader. Du vil være ansvarlig for korrekt utstedelse samt avslutting av tolldokumenter, og ha kjennskap til hvilke tolldokumenter som kreves for de ulike transporter og varetyper.

Vi ønsker at du er proaktiv i arbeidet med å utvikle lokale kundeforhold. Bidrar til å forbedre og følge nye og eksisterende prosedyrer og rutiner, slik at alle arbeider så enhetlig som mulig for å sikre kvalitet ut mot kunde.

Du må være opptatt av å imøtekomme kundenes behov, slik at vi når vår visjon om meget fornøyde kunder.

Vi ser gjerne at du har:

  • Spedisjonserfaring
  • God kjennskap til spedisjon, - og tollbehandlingssystemer.
  • Speditørskole, e.l. – eventuelle fagkurs innen fortolling, Incoterms, etc.
  • Gode norsk, - og engelsk kunnskaper, skriftlig som muntlig.
  • Serviceinnstilt og resultatorientert med en strukturert arbeidsform
  • En arbeidsform som motiverer og engasjerer, tar ansvar og får ting gjort
  • Har solid gjennomføringsevne og gode samarbeidsevner
  • Motiveres av å gjøre kundene fornøyd og nå mål

Startdato: Snarest.

Søknadsfrist: Snarest, og senest innen 23.4.2021.

Arbeidssted: Kristiansand.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Sindre Steinsland tlf.  41 23 01 26

Kortfattet søknad med CV sendes via søkeknapp.