Greencarrier Shipping & Logistics AS

Greencarrier er et av Nordens største privateide selskap som spesialiserer seg på globale transportløsninger. I dag er vi 950 medarbeidere i 11 land med kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Storbritannia, Polen, Slovakia, og Kina. I Norge har Greencarrier Freight Services 220 medarbeidere fordelt på strategisk plasserte avdelinger i Moss, Oslo, Drammen, Larvik, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Hammerfest og er en av Norges største private logistikkaktører.  Vi er spesialister på sjøfrakt med et betydelig import og eksportvolum, samt flyfrakt, biltransport, spedisjon og lagring/3PL. I tillegg er vi en av landets største havneoperatører. Greencarrier har en sterk forretningskultur som bygger på verdiene engasjement, delaktighet, humor og glede. Selskapet verdsetter kompetente og engasjerte medarbeidere som arbeider i nært samarbeid med våre kunder og bygger langsiktige relasjoner. For mer informasjon om selskapet se: https://freightservices.greencarrier.com/ 

Greencarrier Freight Services søker Speditør / Befrakter i Kristiansand

Vi har som mål å utvide vårt kontor i Kristiansand med en fast stilling. Den vi skal ansette som vår nye kollega har erfaring fra internasjonal spedisjon. Du er motivert til å løse spennende oppgaver i et stort selskap med betydelige kunder. Rett person gis gode muligheter for egen utvikling. Vi støtter våre ansatte til å lykkes. Vi tilbyr god opplæring og et arbeidsmiljø som er preget av korte beslutningsveier og med en filosofi som vektlegger engasjement, humor og glede i arbeidshverdagen.  

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger i Nordens største privateide selskap. Du får innflytelse, beslutningsansvar, fleksibel arbeidstid og personlige utviklingsmuligheter.

Den vi søker kjennetegnes av, god kjennskap til dokumentasjon for internasjonale forsendelser. Du setter pris på å ha en aktiv arbeidsdag, er løsningsorientert og tar ansvar.

Du har god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på både norsk og engelsk. Kundene våre opplever deg som positiv og profesjonell, du gir alltid kunden høy grad av service og kvalitet. Du jobber systematisk og nøyaktig, er fleksibel, og liker å arbeide i team. Du har solid kjennskap til spedisjon, - og tollbehandlingssystemer.

Utdannelse / Erfaring: Du har utdanning og kurs samt erfaring innen spedisjon, logistikk og transport. Manglende formell kompetanse kan kompenseres med bransjeerfaring.

Arbeidsoppgaver:

  • Planlegge, gjennomføre og løse kundens transport- og logistikkbehov, både nasjonalt og internasjonalt. Det krever at du jobber systematisk og nøyaktig.
  • Kostnadskontroll, avregning, fakturering, estimering av kostnader og avslutning av oppdrag. Du må ha god erfaring med spedisjon, tollbehandlingssystemer.
  • Daglig kontakt med kunder, leverandører, andre Greencarrier kontorer, agenter og øvrige samarbeidspartnere.
  • Bidra til å utvikle lokale kundeforhold.
  • Opptatt av å imøtekomme kundenes behov, slik at vi når vår visjon om meget fornøyde kunder.

 

Startdato: Snarest.

Søknadsfrist: Snarest. 

Arbeidssted: Kristiansand.

For mer informasjon om stillingen, kontakt HR Birgit Elin Hansen tlf.  92 20 8939

Kortfattet søknad med CV sendes via søkeknapp.