Helgeland Museum

Petter Dass-museet ligger på Alstahaug, ved kystriksveien, ca. 20 km sør for Sandnessjøen sentrum. Museet er bygd opp omkring Alstahaug gamle prestegård og middelalderkirken fra ca. år 1200. Museets nybygg, tegnet av arkitektfirmaet Snøhetta AS, ble åpnet i 2007.  Museet er en av de best besøkte reiselivsmålene i Nordland med ca. 15 -20.000 besøkende pr.år. 

Museet er en avdeling av Helgeland Museum som er et regionalt samarbeidstiltak med avdelinger i 18 kommuner og har 48 medarbeidere. Museet legger vekt på å fremme samarbeid om kulturvernarbeid lokalt og regionalt  og er engasjert i utvikling av nye museumskonsepter.  Museet deltar i flere nasjonale nettverk. 

Kokk - Petter Dass-museet

Stilling for kokk ved Petter Dass-museet er ledig

Margrethes Kafé er en viktig del av Petter Dass-museets publikumstilbud. Menyen er basert på lokalprodusert og kortreist mat.
Ut over servering til publikum, reisegrupper og sluttede lag her kafeen også en viktig rolle i tilknytning til servering i forbindelse med museets arrangementer.

Vi søker en kreativ person som er interessert i å utvikle et særpreget serveringstilbud av høy kvalitet, basert på lokale råvarer og lokale mattradisjoner. Søkere må ha relevant utdanning i restaurant- og matfag. Det legges vekt på personlig egnethet og gode referanser.

Nærmere opplysning ved henvendelse til kontorsjef Steinar Smedseng tlf. 75 11 01 04
eller daglig leder Irena Jovic 75 11 01 52.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.