HR Support AS

HR Support AS ble etablert i oktober 2017.  Selskapet holder til i Bergen med lokaler i Kronstad Næringspark. Vi har god kunnskap om forskjellige markeder/bransjer og har som mål å finne kostnadseffektive- og innovative løsninger for våre kunder. Vi er spesialister innen HR og har spesielt fokus på outsourcing/insourcing av tjenester som bedrifter benytter ved prosjekter, organisasjonsendringer, omstillingsprosesser, opp-/nedbemanning og rekruttering.  Våre ansatte har lang og bred kompetanse innen HR fagområdet.  Vi samarbeider med selskaper innen juridiske fagfelt, KHMS, IT og regnskap.

HR Rådgiver / Senior HR Rådgiver / HR Leder

Våre nye kollegaer vil arbeide på vårt kontor eller ute hos våre kunder som ansvarlig representant og support på alt innen HR fagfeltet.  Arbeidssted kan variere og vil hovedsakelig være i Bergen og omegn.  Stillingene er i utgangspunktet fulltid, men deltidskandidater kan også være av interesse.

Våre suksessfaktorer er:

  • Fleksible løsninger
  • Kunnskapsrike medarbeidere
  • Gode kolleger som gir faglig støtte
  • Gøy på jobben

Krav til utdannelse og erfaring:

  • HR fra høyskole eller universitet, minimum Bachelorgrad.
  • God kunnskap og erfaring fra alle ledd innen HR, minimum 3 års erfaring

HR Support kan tilby deg en fleksibel hverdag, god oppfølging og support, spennende oppgaver og kjekke kolleger.  Vi ønsker kollegaer som brenner for faget, er oppdatert og kunnskapsrik, har god kommunikasjonsform og er kundefokusert.

Dersom du fyller disse kriterier, tar vi gjerne en uformell prat på vårt kontor.

Søknad sendes til:
  - merk søknad mer «HR Rådgiver – Senior HR Rådgiver - HR Leder»

Kontaktperson er: Kristine Muri, tlf. 926 05 486 eller Irene Rye Skrugstad, tlf. 930 35 420.

Se mer på vår nettside: www.hrsupport.no – FB: HR Support AS

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.