JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell organisasjon og leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonsnedsettelser, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får introduksjonsopplæring i yrkesrollen og relevante kurs.

JAG assistanse AS søker etter personlig assistent med høyskoleutdanning i Vestby kommune

Jeg er en ung dame som mottar tjenester i form av brukerstyrt personlig assistanse (BPA), med et fast team av assistenter som jobber for meg.  En av mine assistenter med vernepleierutdannelse har gått over i ny stilling og jeg søker etter assistent med lignende kompetanse som kan ha et fagansvar i BPA-ordningen. 

Din oppgave vil være å yte praktisk og personlig bistand i og utenfor hjemmet slik at jeg kan leve et aktivt og meningsfylt liv.
I tillegg vil vernepleier ha spesielt ansvar for utarbeidelse og oppfølging av tiltak og rutiner knyttet til helse og enkelte utfordringer, samt opplæring og veiledning av andre assistenter i BPA-ordningen. 

Jeg har aktivitetstilbud noen dager i uka, ellers har jeg assistanse døgnet rundt. Når formen er god kan jeg ta en tur i nærmiljøet, i skog og mark eller en kanotur. Jeg har noen hobbyer, liker baking/matlaging og er glad i musikk, sang og svømming.  

Jeg ser etter deg med ”glimt i øyet» og ”hjertet på rette stedet”, som er trygg i sin faglige rolle og kan håndtere stressende og utfordrende situasjoner med ro og tålmodighet. Du må kunne jobbe selvstendig, strukturert, ha god orden og kunne tilpasse deg mange ulike situasjoner.

Jeg har egen bil og du må ha førerkort for bil med manuelt gir.
Du må ha et klart og tydelig norsk språk og god skriftlig framstillingsevne. Du må være stabil, ha god helse og kunne være røyk- og snusfri på jobb.
I min situasjon foretrekker jeg kvinnelige assistenter. 

Det er ønskelig at du er vernepleier med noen års erfaring, men andre med relevant utdannelse kan komme til vurdering.

Personlig kjemi og egnethet er avgjørende for et godt miljø.
Det er også fint om du er litt kjent i områdene Rygge, Moss, Vestby, Ås og Drøbak.

Søknadsfrist 02.01.18. Søkere vurderes fortløpende.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.