JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell organisasjon og leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonsnedsettelser, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får introduksjonsopplæring i yrkesrollen og relevante kurs.

JAG Assistanse søker etter personlig assistent i Voss

Jeg er en mann på 60 år som søker etter personlig assistent i 100 prosent stilling. Ønsker du deltid kan du også søke. Jeg har en kognitiv funksjonsnedsettelse, sansetap og trenger hjelp til å kommunisere.

Mitt assistansebehov er døgnet rundt med hvilende natt, men stillingen gjelder i hovedsak dag/kveldsøkter. Det vil bli søkt om arbeidstidsordning som innebærer arbeidsøkter på inntil 15 timer, som kompenseres med tilsvarende lengre friperioder.

Av interesser er jeg glad i naturen, gå turer fra hytte til hytte, deltakelse på stevner og møter, og jeg liker å tilbringe tid med min familie. I tillegg til å assistere i denne type aktiviteter, må assistentene bistå med andre oppgaver av praktisk og personlig art.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ingen krav til fagutdanning, men relevant erfaring er en fordel
  • Gode kommunikasjonsevner og «kjemi» med assistansemottaker er viktig
  • Du må være tålmodig, sporty og robust
  • Røykfri på jobb

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Søknadsfrist 28. februar

Søknad og CV sendes via "Send søknad" knapp nederst på siden.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.