JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell organisasjon og leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonsnedsettelser, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får introduksjonsopplæring i yrkesrollen og relevante kurs.

JAG Assistanse søker etter vernepleier/ helsefagarbeider til ca. 50 % stilling for for ung kvinne i Vestby

JAG Assistanse søker etter vernepleier/ helsefagarbeider til ca. 50 % stilling i en personlig assistanseordning (BPA) for ung kvinne i Vestby

Arbeidet innebærer praktisk og personlig assistanse i og utenfor hjemmet.

Du skal bistå med å gi assistanse til et godt, aktivt og meningsfylt liv i samarbeide med assistansemottaker, fagansvarlig og familie.

Assistentene skal kunne delta i forskjellige aktiviteter som musikk, sang, dans, og bade i basseng og sjø, bli med på kano- og båtturer, turer i skog og mark, enkle hobbyaktiviteter og annet som skaper glede.

 Ønskede kvalifikasjoner:

  • Tydelig og godt norsk språk
  • Førerkort klasse B manuelt gir (må oppgis i søknaden)
  • God orden og tilretteleggingsevne
  • Røyk- og snusfri på jobb
  • God helse og være stabil
  • Godt humør og evne til å gi trygghet og ro i stressende situasjoner
  • Kunne jobbe selvstendig, strukturert og målrettet
  • Kunne jobbe profesjonelt i privat hjem

Av hensyn til arbeidets art foretrekkes kvinnelige søkere.

Søkere som ikke har norsk som morsmål må kunne beherske språket meget godt, både skriftlig og muntlig. Arbeidsplan som innebærer arbeidsøkter hver 3. helg.

Det søkes også etter assistent til fast stilling hver 2.helg, og assistenter som kan jobbe hovedsakelig i ferie- og friperioder samt ved tilkallingsbehov.

Personlig egnethet tillegges stor vekt.

Ansettelse snarest.

Søknadsfrist: 26/11-2018

Til informasjon får arbeidsledere innsyn i alle søknader.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.