JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell organisasjon og leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonsnedsettelser, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får introduksjonsopplæring i yrkesrollen og relevante kurs.

Til informasjon får arbeidsledere innsyn i alle søknader.

JAG Assistanse søker personlige assistenter til ung dame i Froland

Jeg er en positiv og glad jente på 32 år som søker etter assistenter til mitt BPA- team. Jeg bor i egen leilighet i Froland, og har en sammensatt kognitiv og fysisk funksjonsnedsettelse. Assistansen vil for det meste foregå i mitt hjem, men det vil også være aktuelt med assistanse på småturer og feriereiser.

Jeg er sjef i eget liv, men trenger veiledning og oppfølgning til å få gjennomført daglige gjøremål og til å ta gode valg for å ivareta egen helse. Jeg er avhengig av struktur, forutsigbarhet, følge faste daglige rutiner og ha gode samtaler.

Mine interesser er bl.a. å være sammen med kjæresten min, besøke og ha besøk av venner, sykle (har el-tre hjul sykkel), dyr, gå tur med familiens hund, bade i basseng, lesetrening, synge og høre på musikk. I ukedagene er jeg på jobb på dagtid.

Jeg søker assistenter i ulike faste stillingsbrøker og tilkallingsassistenter. Arbeidsøktene vil i hovedsak være på morgen, ettermiddag/kveld, hvilende natt og helg.

Du som kunne tenke deg å være med i «mitt team» må

  • være pålitelig, utadvendt og initiativrik
  • ha en god og positiv holdning
  • være tålmodig og skape gode og trygge rammer
  • ha sertifikat, jeg har egen bil

Du trenger ingen formell utdanning, men det vil være en fordel med erfaring fra lignende arbeid. Opplæring vil bli gitt.

I søknaden er det fint om du forteller litt om hvem du er, hvordan du ser for deg jobben som assistent, og hvorfor du ønsker nettopp denne jobben.

Personlig egnethet tillegges stor vekt. Søknader vurderes fortløpende.

Søknadsfrist: fredag 27.09.19

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.