JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonshemminger, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får obligatorisk opplæring og relevante kurs.

JAG Assistanse søker personlige assistenter til jente på Voss

Jeg er en rolig og blid jente på 19 år som søker personlige assistenter. Jeg er bosatt på Voss sammen med min familie. På dagtid er jeg på skolen og jeg søker etter assistenter som kan jobbe i ulike arbeidsøkter. Hovedsakelig ettermiddag/kveld, helg og i ferie/friperioder.

På grunn av min funksjonsnedsettelse så trenger jeg hjelp til alt i hverdagen, og ikke minst trenger jeg bistand til å leve et meningsfullt liv på mine premisser.

Jeg er veldig glad i musikk og litt «herjing». Glad i bevegelse, men også en rolig stund i sofaen.

Mine assistenter bør ha godt humør og være glad i musikk og bevegelse. Videre så ønsker jeg at du kan by på deg selv og være tålmodig når det trengs. Det er en fordel med helsefaglig bakgrunn, men ikke et krav.

Vi ser etter assistenter som kan jobbe heltid  og deltid.

Gode kommunikasjonsevner og personlig egnethet tillegges stor vekt.

 

Søknadsfrist: 25.11.19. Søknader vurderes fortløpende.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.