JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonshemminger, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får obligatorisk opplæring og relevante kurs.

JAG Assistanse søker personlige assistenter til ung mann i Horten

Jeg er en ung man på 22 år som på grunn av min funksjonsnedsettelse søker assistenter. Jeg bor for meg selv og ønsker assistenter som kan hjelpe meg til å leve et aktivt og meningsfullt liv. Jeg trenger forutsigbarhet og håper du har lyst til å bistå meg i hverdagen.

Mine interesser er båtliv, gå turer, sykle, spille håndball og jeg er veldig glad i dyr. Jeg liker musikk og synes det er kult å være på festivaler.

Jeg ønsker tålmodige assistenter som er presise, snakker godt norsk, er trygge på seg selv, utadvendte og har sans for humor. Liker å være ute på tur og tåler hund (har en hund jeg passer innimellom).

Arbeidet vil være organisert i ulike arbeidsøkter på ettermiddag, kveld/natt og helg. Det er også ønskelig at man kan jobbe ekstra ved fravær og friperioder.

Du må ha førerkort klasse B og gjerne ha egen bil.

Personlig egnethet tillegges stor vekt

 

Søknadsfrist. 27.11.2019, søkere vurderes fortløpende

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.