JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonshemminger, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får obligatorisk opplæring og relevante kurs.

Vil du hjelpe meg med å leve livet mitt slik jeg ønsker? Ja? - Kult!

Jeg er en ung og aktiv kvinne på 29 år som sitter i rullestol. Jeg er på utkikk etter fleksible og pålitelige personlige assistenter på tilkalling.

Jeg bor i egen leilighet i Kristiansund og har kjæreste i Trondheim. Mitt ønske med deg som assistent, er at jeg skal leve et fleksibelt og meningsfylt liv.
Dine arbeidsoppgaver hos meg vil være å assistere ved personlig hygiene og til praktisk bistand i hjemmet, som for eksempel matlaging, innkjøp og rengjøring. I tillegg kommer også assistanse ved sosiale formål og reiser.

Det er ingen krav til utdanning, og jeg søker assistenter som er positive, lærevillige, er målrettet og har god orden. Du må ha førerkort kl. B. Det legges stor vekt på personlig egnethet. 

Det tilbys fleksibel arbeidstid, som tilpasses i en turnus på 4 uker.
Stillingsstørrelse etter avtale og JAG Assistanse blir din arbeidsgiver.

Personlig egnethet og kjemi er av avgjørende betydning, og blir sterkt vektlagt.

 

Jeg oppfordrer unge kvinner til å søke!


Søknadsfrist: 31.08.20 men søknader vurderes fortløpende.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.