JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA).  JAG har stor kompetanse om vår primære målgruppe, dvs. personer med sammensatte funksjonshemminger, hvorav en kan være av kognitiv art. JAG arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, ved hjelp av BPA. JAG er arbeidsgiver, og ivaretar de administrative oppgavene i den personlige assistansen. Alle ansatte i JAG får obligatorisk opplæring og relevante kurs.

JAG Assistanse søker personlig assistent med utvidet ansvar i 85 % stilling på Sunndalsøra

Jeg er en mann i 50-årene med sammensatte funksjonsnedsettelser. Disse gjør at jeg har behov for assistanse til personlige og praktiske gjøremål, både i- og utenfor hjemmet. Jeg bor i egen bolig, og har egen bil.

Jeg trenger hjelp til aktivisering/trening og tilrettelegging av hverdag og fritid, samt i samvær med min familie. Jeg liker å være ute i naturen, fiske, gå på tur og sykkelturer. Er glad i musikk, høytlesning, å høre på radio/podcast.

I tillegg til den personlige assistansen, vil stillingen omfatte en rolle som medarbeidsleder. Dette inkluderer eks. bemanningsansvar og administrative oppgaver i assistansen. Stillingen fordeles med 60 % personlig assistanse og 25 % medarbeidsledelse.

KVALIFIKASJONER
Du må ha utdanning som sykepleier, vernepleier eller helsefagarbeider med lang erfaring.
Det søkes etter deg som er:

  • Positiv og kreativ
  • har tålmodighet
  • strukturert og tydelig
  • har gode språklige kommunikasjonsevner
  • har førerkort

JAG legger vekt på personlig egnethet, og vi oppfordrer menn til å søke.

ARBEIDSTID
Assistansen er døgnbasert med turnus: dag/kveld/natt/helg.
Dato for tiltredelse etter avtale.

SØKNADSFRIST: 10. desember 2020

Søknader vil bli behandlet fortløpende.