JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og styrer etter non-profitt prinsippet. JAG har bred kompetanse på organisering av BPA-tjenester, spesielt for personer med sammensatte funksjonsnedsettelser, hvorav en kan være av kognitiv art. Vi arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, og skreddersyr hver enkelt BPA-ordning.

JAG er landsdekkende og arbeidsgiver for over 650 ansatte, og det legges stor vekt på kvalitetssikring, opplæring og videreutvikling. Verdigrunnlaget i JAG bygger på Independent Living og grunnleggende menneskerettigheter, som også gjenspeiles i JAGs nye kulturkode.

JAG Assistanse søker personlige assistenter for en ung mann i Haugesund

Har du lyst på en utfordring og en spennende jobb?

Jeg er en glad ung mann på 29 år som søker engasjerte assistenter som vil bidra til at jeg kan leve et fritt og selvstendig liv, til tross for min funksjonsnedsettelse. Jeg bor i egen leilighet i Haugesund, og har egen bil.

Jeg trenger assistanse og veiledning til personlig stell og i praktiske gjøremål i leiligheten min, og til fritidsaktiviteter. Er glad i fotball, friluftsliv, musikk og Vassendgutane.

Jeg søker etter 1 assistent for fast ansettelse i 75 % stilling, samt 2 assistenter på tilkalling.

KVALIFIKASJONER

  • Du trenger ingen formell utdanning, for opplæring vil bli gitt.
  • Du må være glad i å jobbe med mennesker.
  • Ha en positiv holdning, være fleksibel og tålmodig.
  • Ha gode kommunikasjonsevner.
  • Personlig egnethet vektlegges i stor grad.
  • Førerkort kl B.

ARBEIDSTID

Dag, kveld og natt i en fleksibel arbeidsplan, med lange arbeidsøkter og mulighet for lengre friperioder.

SØKNADSFRIST:  20.01.2021, søknader behandles fortløpende