JAG Assistanse AS

JAG Assistanse AS (JAG) er en ideell leverandør av brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og styrer etter non-profitt prinsippet. JAG har bred kompetanse på organisering av BPA-tjenester, spesielt for personer med sammensatte funksjonsnedsettelser, hvorav en kan være av kognitiv art. Vi arbeider for at alle uavhengig av funksjonsnedsettelse skal kunne leve sine liv fullt ut på egne vilkår, og skreddersyr hver enkelt BPA-ordning.

JAG er landsdekkende og arbeidsgiver for over 650 ansatte, og det legges stor vekt på kvalitetssikring, opplæring og videreutvikling. Verdigrunnlaget i JAG bygger på Independent Living og grunnleggende menneskerettigheter, som også gjenspeiles i JAGs nye kulturkode.

JAG Assistanse søker personlige assistenter (BPA) til voksen mann bosatt på Mysen

Jeg søker personlige assistenter (BPA) i fast stilling/vikariat og/eller tilkalling, stillingsstørrelse etter avtale. Arbeidstiden er hverdager 08.00-15.00 og helg 08.00-12.00. Arbeidstidene kan endre seg på sikt.

Jeg er en humørfylt og sosial kar på 61 år som ser etter gode assistenter som kan bistå meg i hverdagen. Jeg bor i egen leilighet og er avhengig av rullestol som jeg kjører selv. Jeg trenger assistanse til personlige og praktiske gjøremål i- og utenfor hjemmet, samt til kafebesøk og sosiale treff. Jeg har stor bil med automatgir, men kjører ikke selv. 

På grunn av arbeidets art, oppfordres kvinner til å søke.

Jeg søker deg som: 

  • Er omgjengelig og tålmodig
  • Er til å stole på 
  • Har førerkort, klasse B
  • Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Relevant erfaring fra lignende arbeid teller positivt, men det er ikke krav om formell utdanning, da opplæring vil bli gitt. 

Personlig egnethet tillegges stor vekt

Vi tilbyr:

  • JAG Assistanse har tariffavtale og individuell lønnsplassering
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Opplæring og relevante kurs
  • En variert og meningsfull jobb


Søknadsfrist 30.1
Søknader vil bli vurdert fortløpende