Japan Photo Holding Norge AS

Japan Photo er Skandinavias største fotokjede og landets ledene leverandøre av kamera- og fotoprodukter. Japan Photo er kjent for høy kvalitet,  konkurransedyktige priser og et stort utvalg av spennende produkter som kameraer, objektiver, kikkerter, droner3d printere og flotte fotoprodukter som CEWE FOTOBOK, bilder, fotolerret, takkekort, og mye mer.

Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og åpnet den første butikken i Norge sommeren 1990 i Oslo. Japan Photo har i dag 24 butikker og 18 nettbutikker i Norge, samt 8 butikker og 4 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo er heleid av Europas største fotolaboratoriekjede, CeWe Color, med laboratorier og virksomhet i 24 forskjellige land

Sommervikar/ekstrahjelp Haugesund

Til vår avdeling i Haraldsgata i Haugesund søker vi sommerhjelp. Stillingen kan utvides til å gjelde ekstrahjelp gjennom hele året. Den vi ser etter har kunnskap og interesse for bilder, gjerne med teknisk interesse og innsikt. Søker må være svært serviceorientert og like å omgås mennesker. Søkere som har dokumenterete kunnskaper om fotografering vil bli foretrukket. Bedriften har gode personalkjøpsordninger. Lønn etter avtale. 

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.