Japan Photo Holding Norge AS

Japan Photo er Skandinavias største fotokjede og landets ledene leverandøre av kamera- og fotoprodukter. Japan Photo er kjent for høy kvalitet,  konkurransedyktige priser og et stort utvalg av spennende produkter som kameraer, objektiver, kikkerter, droner3d printere og flotte fotoprodukter som CEWE FOTOBOK, bilder, fotolerret, takkekort, og mye mer.

Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og åpnet den første butikken i Norge sommeren 1990 i Oslo. Japan Photo har i dag 24 butikker og 18 nettbutikker i Norge, samt 8 butikker og 4 nettbutikker i Sverige. Kjedens hovedkontor er på Bjørndal i Oslo. Japan Photo er heleid av Europas største fotolaboratoriekjede, CeWe Color, med laboratorier og virksomhet i 24 forskjellige land

Ekstrahjelp Haugesund

Vår nåværende ekstrahjelp har fått seg lærlingeplass, og vi søker hans etterfølger. Personen vi søker er  høflig, serviceinnstilt og med kunnskap og interesse for foto. Arbeidstiden er hovedsaklig lørdager og ved ferieavvikling, men vi håper også at du kan steppe inn ved andre uforutsette behov. Vi holder til i lyse trivelige lokaler i Haraldsgaten, og tilbyr gode personalkjøpsordninger og lønn etter nærmere avtale.

Vennligst henvis til Jobbdirekte i søknaden din.