CEWE Japan Photo

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede, med 23 butikker i Norge. Vi leverer høy kvalitet enten du bestiller en CEWE FOTOBOK, printer ut bilder ved hjelp av våre CEWE FOTOSTASJONER som står klare til bruk i alle våre butikker, eller om du kjøper fotoutstyr av topp kvalitet. Vi har et stort utvalg av spennende produkter!

Vi ELSKER foto og ønsker å bidra til gode fotoopplevelser, og at flotte blinkskudd ikke blir liggende på mobilen eller bortgjemt på en harddisk. Vi tror at ett bilde på veggen er bedre enn 10 på mobilen, og at gode minner gjør seg aller best i en personlig og unik CEWE FOTOBOK.

CEWE Japan Photo er eid av CEWE, som er Europas største fotolaboratoriekjede, med virksomhet i 24 land. Japan Photo ble etablert i Danmark i 1985, og sommeren 1990 ble den første butikken i Norge åpnet. Hovedkontoret vårt ligger på Bjørndal i Oslo.

CEWE Japan Photo søker julehjelp til kundeservice

Vi søker engasjerte kundeservicemedarbeidere med gode norsk-ferdigheter til julevikariat. 

Har du prøvd å lage en CEWE fotobok selv og kunne tenke deg å hjelpe andre med å få noe ut av deres digitale bilder og gi gleden av produktene videre?

«I CEWE Japan Photo’s kundeservice fokuserer vi mer på å måle kunders tilfredshet enn på den enkelte medarbeiders produktivitet. Derfor gir vi medarbeiderne stor handlingsfrihet så deres fokus kan være på kundenes behov» forteller Scandinavisk kundeservicesjef Arne Christensen

Er det deg familien ringer til hvis de har IT problemer?

Kan du hjelpe din mor med IT problemer uten at dere blir sure på hverandre, så er det en kvalifikasjon du kan dra nytte av i denne jobben. Hvis du i tillegg er familiens fotograf og liker å "nerde" litt med kamerautstyr i fritiden, så kommer du helt sikkert til å trives og treffe mange likesinnede.

Litt om jobben

Oppgaven er å gi våre kunder den beste service og rådgivning. 

«I CEWE Japan Photo er kunden i høysetet. Derfor har vi vår 100% Fornøydgaranti som gir kunden mulighet til å få pengene igjen for et produkt uansett årsak, også om de selv har gjort en feil i produktet. Ønsket er nemlig at kunden alltid skal ha en bra opplevelse når de kontakter kundesenteret» sier Veronica Wahl, teamleder Kundeservice Oslo

Kontakten med kundene foregår via mail, chat og telefon.
Typiske henvendelser fra kunder dreier seg om:

 • Veiledning til å lage fotoprodukter
 • Support ved bestilling
 • Ordrestatus
 • Ordrebehandling inkl. reklamasjoner.
 • Veiledning i kjøp av kameraprodukter

I avdelingen er god informasjon mellom produksjonen, butikkene og administrasjonen en viktig del av hverdagen.

Arbeidstiden ligger i tidsrommet 08.30-22.00, og man må påberegne å jobbe én til to lørdags- eller søndagsvakter i måneden og noen kveldsvakter i uken. Det er derfor viktig at du er fleksibel i forhold til arbeidstid. Det er lønnstillegg for kvelds- og helgearbeid.

Teamet

Avdelingen er bestående av trivelige kollegaer i forskjellige aldre, med engasjement både for våre CEWE fotoprodukter og kamerautstyr. Vi trenger nå en julevikar som er hardtarbeidende og engasjert i disse produktene og som holder humøret høyt– også i perioder det er veldig travelt.

CEWE Japan Photo tilbyr

 • Lønn etter avtale
 • Gode personalkjøpsordninger
 • Spennende produkter i Nordens ledende kjede innenfor fotoutstyr og bildeprodukter
 • Mulighet for videre karrieremuligheter gjennom intern rekrutering
 • Godt arbeidsmiljø

Av andre personalgoder kan det nevnes:

 • Flott kontormiljø i Bjørndal utenfor Oslo
 • Gratis parkering
 • Ladepunkt for el-bil
 • God lunsjordning

Søknader.
Vi vil gjerne ha din søknad så raskt som mulig, og innkaller løpende til samtale.
Legg gjerne ved attester og referanser fra tidligere arbeidsforhold.
Opplæring vil bli gitt enkeltvis og avtales etterhvert som man blir ansatt